Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 22-06-2021, 22:40:41 Posting in Trazirat ne France.
Vizitor 22-06-2021, 22:40:35 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:40:34 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-06-2021, 22:40:33 Viewing the topic Itinerari i pushimeve verore 2006....
Vizitor 22-06-2021, 22:40:30 Viewing the forum stats.
Vizitor 22-06-2021, 22:40:17 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:40:04 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:39:59 Viewing the board Tema Aktuale.
Vizitor 22-06-2021, 22:39:57 Viewing the topic Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 22-06-2021, 22:39:56 Viewing the topic Grate e Pejgamberit a.s.
Vizitor 22-06-2021, 22:39:54 Viewing the topic Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 22-06-2021, 22:39:54 Viewing the topic Mësime për kënaqësi seksuale .
Vizitor 22-06-2021, 22:39:47 Viewing the topic Urime per Pashket!.
Vizitor 22-06-2021, 22:39:41 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:39:28 Viewing the topic Inter përgjithmonë.
Vizitor 22-06-2021, 22:39:28 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-06-2021, 22:39:27 Viewing the forum stats.
Vizitor 22-06-2021, 22:39:13 Viewing the forum stats.
Vizitor 22-06-2021, 22:39:08 Viewing the topic Muzikë të huaj për SHKARKIM (Albume + Kërkesa).
Vizitor 22-06-2021, 22:39:01 Viewing the topic Vdiq Serbia, 21 Maj 2006, ora 24:00.
Vizitor 22-06-2021, 22:38:54 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:38:48 Sending email to another member.
Vizitor 22-06-2021, 22:38:47 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:38:41 Sending email to another member.
Vizitor 22-06-2021, 22:38:41 Sending email to another member.
Vizitor 22-06-2021, 22:38:39 Viewing the topic Shkrime per Planetet dhe Sistemin Diellor.
Vizitor 22-06-2021, 22:38:37 Sending email to another member.
Vizitor 22-06-2021, 22:38:35 Viewing the topic Milan fiton Superkupen e Europes !.
Vizitor 22-06-2021, 22:38:27 Viewing rozalba's profile.
Vizitor 22-06-2021, 22:38:20 Posting in Cfare marke cigaresh pini?.
Vizitor 22-06-2021, 22:38:19 Viewing the topic A tradheton anetari i mesiperm?.
Vizitor 22-06-2021, 22:38:16 Viewing the topic Si u bënë muslimanë shumica e shqiptarëve [?].
Vizitor 22-06-2021, 22:38:13 Viewing the topic Rreshta te perzgjedhur... :).
Vizitor 22-06-2021, 22:37:55 Viewing the topic opinion.al.
Vizitor 22-06-2021, 22:37:55 Viewing the topic Dashuria u merr jetën 2 te rinjve, Vret te dashuren dhe veten !.
Vizitor 22-06-2021, 22:37:51 Viewing the forum stats.
Vizitor 22-06-2021, 22:37:35 Posting in Muzike shqip [2020].
Vizitor 22-06-2021, 22:37:28 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-06-2021, 22:37:26 Posting in Muzike shqip [2020].
Vizitor 22-06-2021, 22:37:17 Posting in Muzike shqip [2020].
Vizitor 22-06-2021, 22:37:08 Posting in Muzike shqip [2020].
Vizitor 22-06-2021, 22:37:00 Viewing the topic Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 22-06-2021, 22:36:51 Viewing the topic Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 22-06-2021, 22:36:49 Posting in Si duhet te sillen prinderit ne rast....
Vizitor 22-06-2021, 22:36:39 Viewing the topic Cfare jane fjalet e urta?.
Vizitor 22-06-2021, 22:36:34 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-06-2021, 22:36:12 Viewing xhneta's profile.
Vizitor 22-06-2021, 22:36:00 Viewing alisi's profile.
Vizitor 22-06-2021, 22:35:50 Viewing the topic Ngacmoje, puthe, harroje ose martoje anetarin siper?!.
Vizitor 22-06-2021, 22:35:17 Viewing qemajl2's profile.
Vizitor 22-06-2021, 22:35:09 Viewing the topic Kush eshte ajo pjese e trupit qe ju eksiton me shume kur ju puthin? .
Vizitor 22-06-2021, 22:35:05 Posting in Lajmërim.
Vizitor 22-06-2021, 22:35:03 Viewing the topic HEC-et në privatizim vlejnë 300 milionë dhe kanë rëndësi strategjike.
Vizitor 22-06-2021, 22:34:59 Viewing the forum stats.
Vizitor 22-06-2021, 22:34:58 Viewing the forum stats.
Vizitor 22-06-2021, 22:34:47 Viewing the topic Zeri Yt ne iPhone, iPod, etj....
Vizitor 22-06-2021, 22:34:39 Viewing the topic Si Mund Te Shkarkoj Humor 2009 Shqip.
Vizitor 22-06-2021, 22:34:28 Viewing the topic Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 22-06-2021, 22:34:28 Viewing the topic E ndjeni mungesen e ... ?.
Vizitor 22-06-2021, 22:34:15 Viewing the topic Lejla Agolli: Kritika t’u flasë vlerave në muzikë, jo të nderojë pseudoartistët .
Vizitor 22-06-2021, 22:34:10 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:34:08 Viewing the forum stats.
Vizitor 22-06-2021, 22:34:06 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:34:06 Viewing the forum stats.
Vizitor 22-06-2021, 22:34:04 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:34:03 Viewing the topic “Dua të të bëj të lumtur”.
Vizitor 22-06-2021, 22:34:01 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:34:01 Viewing the topic Bark seksi per 8 minuta.
Vizitor 22-06-2021, 22:33:59 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:33:51 Viewing the topic Sa oqeane ka bota?.
Vizitor 22-06-2021, 22:33:45 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 22-06-2021, 22:33:36 Viewing the topic NIGHT CLUB "ZERI YT".
Vizitor 22-06-2021, 22:33:30 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-06-2021, 22:33:24 Viewing the forum stats.
Vizitor 22-06-2021, 22:33:19 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:33:19 Viewing the topic A do te dashuronit shoqen ose shokun tuaj te ngushte?.
Vizitor 22-06-2021, 22:33:15 Viewing the topic Cdo te thote intimidim?.
Vizitor 22-06-2021, 22:33:15 Posting in Bdsh- Bashkimi Demokratik Shqiptar.
Vizitor 22-06-2021, 22:33:14 Viewing the forum stats.
Vizitor 22-06-2021, 22:33:12 Posting in Poeti GENC KASTRATI.
Vizitor 22-06-2021, 22:33:00 Posting in Poezi.
Vizitor 22-06-2021, 22:32:57 Viewing the topic Indriti..
Vizitor 22-06-2021, 22:32:40 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:32:34 Posting in Pictures: Albania - Pre-Communist Age.
Vizitor 22-06-2021, 22:32:25 Viewing the topic Gjenetika.
Vizitor 22-06-2021, 22:32:24 Posting in Libra (tituj librash) me rëndësi të veçantë!!.
Vizitor 22-06-2021, 22:32:24 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:32:19 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:32:03 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:31:47 Viewing the topic Cila nga Virtual Machine eshte me e mire .?.
Vizitor 22-06-2021, 22:31:42 Posting in Gjumi i pafajsisë dhe opiumi i politikanëve.
Vizitor 22-06-2021, 22:31:40 Viewing the forum stats.
Vizitor 22-06-2021, 22:31:39 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:31:36 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:31:29 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:31:22 Viewing the topic Poezi dashurie.
Vizitor 22-06-2021, 22:31:06 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-06-2021, 22:30:51 Unknown Action
Vizitor 22-06-2021, 22:30:47 Viewing the topic Besnik Mustafaj. .
Vizitor 22-06-2021, 22:30:44 Viewing the topic Tragjedi ne Peshkopi, 3 vellezer vrasin motren me te dashurin per "nder" .
Show