Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 21-09-2021, 06:48:01 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 21-09-2021, 06:47:51 Posting in Henri Çili ne pranga.
Vizitor 21-09-2021, 06:47:42 Posting in Thashethemi i ditës.
Vizitor 21-09-2021, 06:47:32 Posting in Thashethemi i ditës.
Vizitor 21-09-2021, 06:47:18 Posting in Trump vs Biden - Kush do te behet president i SHBA per kater vitet e ardhshme?.
Vizitor 21-09-2021, 06:47:17 Viewing the topic Shqiperia votoi.
Vizitor 21-09-2021, 06:47:16 Posting in Filmi artistik Shqiptar!.
Vizitor 21-09-2021, 06:47:10 Posting in Pershendetje me kenge .
Vizitor 21-09-2021, 06:47:08 Posting in NESE JETA DO JU DEGJONTE CFARE DO I THONIT??.
Vizitor 21-09-2021, 06:47:06 Posting in Betina Bajraktari (info foto video).
Vizitor 21-09-2021, 06:47:01 Viewing the board Influencer / Blogger.
Vizitor 21-09-2021, 06:46:58 Posting in NESE JETA DO JU DEGJONTE CFARE DO I THONIT??.
Vizitor 21-09-2021, 06:46:53 Posting in Pershendetje me kenge .
Vizitor 21-09-2021, 06:46:49 Posting in Sofra Shkodrane.
Vizitor 21-09-2021, 06:46:38 Posting in Cfarë bëni kur jeni të mërzitur?.
Vizitor 21-09-2021, 06:46:33 Posting in Sofra Shkodrane.
Vizitor 21-09-2021, 06:46:31 Posting in Cfare i jep kuptim jetes?.
Vizitor 21-09-2021, 06:46:23 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 21-09-2021, 06:46:21 Posting in Cfare i jep kuptim jetes?.
Vizitor 21-09-2021, 06:46:12 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 21-09-2021, 06:46:10 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 21-09-2021, 06:46:03 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 21-09-2021, 06:45:52 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 21-09-2021, 06:45:43 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 21-09-2021, 06:45:31 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:45:23 Posting in Preferenca e Kinës për gjellë me kafshë të egra.
Vizitor 21-09-2021, 06:45:20 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:45:17 Unknown Action
Vizitor 21-09-2021, 06:45:13 Viewing the topic Teme Intelektualesh.
Vizitor 21-09-2021, 06:45:12 Posting in Çfarë libri po lexoni ?.
Vizitor 21-09-2021, 06:45:09 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:45:05 Posting in Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes? .
Vizitor 21-09-2021, 06:45:03 Posting in Flisni cfare te doni !.
Vizitor 21-09-2021, 06:44:54 Posting in Flisni cfare te doni !.
Vizitor 21-09-2021, 06:44:47 Posting in Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes? .
Vizitor 21-09-2021, 06:44:44 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 21-09-2021, 06:44:40 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:44:31 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 21-09-2021, 06:44:30 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:44:23 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:44:18 Posting in Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes? .
Vizitor 21-09-2021, 06:44:12 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:44:09 Viewing the topic Kombi apo feja?.
Vizitor 21-09-2021, 06:44:07 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 21-09-2021, 06:43:57 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:43:54 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 21-09-2021, 06:43:48 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:43:46 Viewing the topic Pershendetje me kenge .
Vizitor 21-09-2021, 06:43:44 Posting in Sa MP keni?.
Vizitor 21-09-2021, 06:43:42 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 21-09-2021, 06:43:34 Posting in Sa MP keni?.
Vizitor 21-09-2021, 06:43:29 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 21-09-2021, 06:43:23 Posting in Sofra Shkodrane.
Vizitor 21-09-2021, 06:43:20 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 21-09-2021, 06:43:18 Posting in Sa MP keni?.
Vizitor 21-09-2021, 06:43:12 Posting in Sofra Shkodrane.
Vizitor 21-09-2021, 06:43:07 Posting in Se zoti vete e tha me goje/do shuhen kombe per mbi dhe/por Shqiperia do te rroje.
Vizitor 21-09-2021, 06:42:59 Posting in Tema e Korçarëve.
Vizitor 21-09-2021, 06:42:52 Posting in Pse eshte e rendesishme te votojme?.
Vizitor 21-09-2021, 06:42:50 Posting in Arjan Konomi (info foto video).
Vizitor 21-09-2021, 06:42:48 Posting in Tema e Korçarëve.
Vizitor 21-09-2021, 06:42:37 Posting in Marius Dervishi "Zebervoki" (info foto video).
Vizitor 21-09-2021, 06:42:30 Viewing the topic Earthporn - Toka fantastike.
Vizitor 21-09-2021, 06:42:27 Posting in Sabrina Farrell (info foto video).
Vizitor 21-09-2021, 06:42:25 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 21-09-2021, 06:42:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:42:11 Viewing the topic Cfar thote Kurani per pushtuesin?.
Vizitor 21-09-2021, 06:42:02 Posting in Tema e Korçarëve.
Vizitor 21-09-2021, 06:41:57 Viewing the topic Kur e keni Ditelindjen ?.
Vizitor 21-09-2021, 06:41:57 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 21-09-2021, 06:41:49 Posting in Pyetje---Pergjigje.
Vizitor 21-09-2021, 06:41:47 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 21-09-2021, 06:41:41 Posting in Tema e Korçarëve.
Vizitor 21-09-2021, 06:41:36 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:41:32 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 21-09-2021, 06:41:28 Posting in Pyetje---Pergjigje.
Vizitor 21-09-2021, 06:41:23 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:41:20 Posting in Fjale me Rime..
Vizitor 21-09-2021, 06:41:07 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:40:55 Viewing the topic Leksika e emrave Ilire - Lexikon Altillyrischer Personennamen.
Vizitor 21-09-2021, 06:40:52 Viewing mendi1's profile.
Vizitor 21-09-2021, 06:40:41 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:40:32 Viewing the topic Ku te blej Kuran?.
Vizitor 21-09-2021, 06:40:32 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:40:30 Posting in Luaj dhe ti me ne !.
Vizitor 21-09-2021, 06:40:05 Posting in Play and learn! - English -.
Vizitor 21-09-2021, 06:40:01 Posting in Gocat beqare te mblidhen këtu !.
Vizitor 21-09-2021, 06:39:57 Posting in Luaj dhe ti me ne !.
Vizitor 21-09-2021, 06:39:57 Viewing the topic A e keni gjetur partnerin tuaj ideal?.
Vizitor 21-09-2021, 06:39:47 Posting in Luaj dhe ti me ne !.
Vizitor 21-09-2021, 06:39:38 Viewing the topic Seksi Anal dhe te pathënat rreth tij.
Vizitor 21-09-2021, 06:39:38 Posting in Luaj dhe ti me ne !.
Vizitor 21-09-2021, 06:39:26 Posting in Luaj dhe ti me ne !.
Vizitor 21-09-2021, 06:39:24 Viewing the board Jeta.
Vizitor 21-09-2021, 06:39:17 Posting in Luaj dhe ti me ne !.
Vizitor 21-09-2021, 06:39:13 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 21-09-2021, 06:39:07 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 21-09-2021, 06:38:58 Posting in Sofra e Gjakoves.
Vizitor 21-09-2021, 06:38:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 21-09-2021, 06:38:54 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Show