Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 02-07-2022, 10:59:45 Viewing Who's Online.
Vizitor 02-07-2022, 10:59:30 Posting in Cila ishte platforma e sistemit komunist per tjetersimin e komunitetit shqipta.
Vizitor 02-07-2022, 10:59:23 Viewing the topic ZY ne Twitter.
Vizitor 02-07-2022, 10:59:19 Posting in Si quhet antari sipër jush !!!.
Vizitor 02-07-2022, 10:59:09 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:59:08 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:58:59 Posting in Kadrie Canolli (Lajme, info, foto, video).
Vizitor 02-07-2022, 10:58:51 Viewing the topic 8 keshilla per te hequr dhjamin e barkut.
Vizitor 02-07-2022, 10:58:49 Posting in Afeida Neziri (info, foto, video).
Vizitor 02-07-2022, 10:58:47 Unknown Action
Vizitor 02-07-2022, 10:58:37 Posting in How to program in Java .
Vizitor 02-07-2022, 10:58:30 Posting in Peticioni: Dëboni Janullatosin & Kundra Greqizimit te Jugut !.
Vizitor 02-07-2022, 10:58:26 Posting in Nje ndihme te vogel rreth XML.
Vizitor 02-07-2022, 10:58:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:58:20 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 02-07-2022, 10:58:12 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 02-07-2022, 10:58:10 Posting in Likujdimi politik i Azem Hajdarit. Perse?.
Vizitor 02-07-2022, 10:58:08 Unknown Action
Vizitor 02-07-2022, 10:58:05 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:58:02 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 02-07-2022, 10:58:01 Posting in Bamir Topi presidenti i ri i vendit!.
Vizitor 02-07-2022, 10:57:58 Viewing the topic Cili ka qene ambienti me crazy.....
Vizitor 02-07-2022, 10:57:57 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 02-07-2022, 10:57:56 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:57:53 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:57:46 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 02-07-2022, 10:57:36 Viewing Dianaa's profile.
Vizitor 02-07-2022, 10:57:33 Posting in Bamir Topi presidenti i ri i vendit!.
Vizitor 02-07-2022, 10:57:30 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 02-07-2022, 10:57:28 Viewing the topic Prej nga rrjedh fjala Matematike?.
Vizitor 02-07-2022, 10:57:26 Viewing Siera Liona's profile.
Vizitor 02-07-2022, 10:57:16 Unknown Action
Vizitor 02-07-2022, 10:57:16 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:57:13 Posting in PO ose JO?.
Vizitor 02-07-2022, 10:57:09 Posting in Bamir Topi presidenti i ri i vendit!.
Vizitor 02-07-2022, 10:57:07 Unknown Action
Vizitor 02-07-2022, 10:57:04 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:57:04 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:57:00 Posting in Bamir Topi presidenti i ri i vendit!.
Vizitor 02-07-2022, 10:56:57 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:56:51 Posting in Bamir Topi presidenti i ri i vendit!.
Vizitor 02-07-2022, 10:56:43 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:56:41 Posting in Bamir Topi presidenti i ri i vendit!.
Vizitor 02-07-2022, 10:56:38 Posting in SMS nga 'Zëri YT!'.
Vizitor 02-07-2022, 10:56:32 Unknown Action
Vizitor 02-07-2022, 10:56:28 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:56:26 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:56:25 Posting in SMS nga 'Zëri YT!'.
Vizitor 02-07-2022, 10:56:24 Viewing STAR's profile.
Vizitor 02-07-2022, 10:56:17 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:56:12 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 02-07-2022, 10:56:08 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 02-07-2022, 10:56:07 Posting in Program për me fol përmes pc ne telefon te shtepise ose mobil.
Vizitor 02-07-2022, 10:56:06 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 02-07-2022, 10:56:03 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 02-07-2022, 10:56:01 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:55:58 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 02-07-2022, 10:55:58 Viewing pinoqe's profile.
Vizitor 02-07-2022, 10:55:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:55:53 Viewing the topic Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 02-07-2022, 10:55:53 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:55:44 Viewing KristoK's profile.
Vizitor 02-07-2022, 10:55:38 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:55:36 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:55:33 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:55:33 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:55:26 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:55:20 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:55:15 Viewing the topic Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 02-07-2022, 10:55:10 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:55:05 Viewing Sheqerkaa's profile.
Vizitor 02-07-2022, 10:55:04 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:55:01 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:54:47 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:54:47 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:54:42 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:54:41 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:54:39 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:54:31 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:54:22 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:54:22 Unknown Action
Vizitor 02-07-2022, 10:54:19 Viewing the topic Kissssssss someone here!.
Vizitor 02-07-2022, 10:54:18 Viewing 16ff3a4bf4's profile.
Vizitor 02-07-2022, 10:54:13 Viewing the topic Ndihmë të përgjithshme!.
Vizitor 02-07-2022, 10:54:02 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:54:00 Viewing the topic Muzikë të huaj për SHKARKIM (Albume + Kërkesa).
Vizitor 02-07-2022, 10:53:54 Viewing kula's profile.
Vizitor 02-07-2022, 10:53:50 Posting in Brezi i lindur mes viteve 1975-1985 ne Shqiperi.
Vizitor 02-07-2022, 10:53:49 Viewing the topic Kissssssss someone here!.
Vizitor 02-07-2022, 10:53:14 Viewing ero's profile.
Vizitor 02-07-2022, 10:53:05 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 02-07-2022, 10:53:03 Posting in Pse femrat puthen?!.
Vizitor 02-07-2022, 10:52:59 Viewing LajKaA's profile.
Vizitor 02-07-2022, 10:52:57 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:52:52 Viewing zeshkejka's profile.
Vizitor 02-07-2022, 10:52:47 Viewing the topic Gjykata ndalon ndërprerjen e energjisë, CEZ në Pragë: Apelojmë vendimin .
Vizitor 02-07-2022, 10:52:46 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 02-07-2022, 10:52:38 Viewing the topic Komentet e Wordpress me ane te IntenseDebate.
Vizitor 02-07-2022, 10:52:35 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 02-07-2022, 10:52:33 Unknown Action
Show