Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 27-10-2021, 10:48:39 Viewing Who's Online.
Vizitor 27-10-2021, 10:48:36 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 27-10-2021, 10:48:36 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:47:56 Viewing the topic Film about Lord Byron’s Time in Albania Shot on Location.
Vizitor 27-10-2021, 10:47:50 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:47:40 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:47:16 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:47:13 Posting a new topic in Shkenca .
Vizitor 27-10-2021, 10:46:56 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:46:53 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:46:44 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:46:41 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:46:39 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:46:38 Viewing the forum stats.
Vizitor 27-10-2021, 10:46:32 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:46:16 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:46:14 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:46:10 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:46:08 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:45:29 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:45:20 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:45:17 Viewing the topic Probleme matematikore.
Vizitor 27-10-2021, 10:45:14 Viewing the topic Ku eshte antikomunizmi historik....?.
Vizitor 27-10-2021, 10:45:05 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 27-10-2021, 10:45:01 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:44:40 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:44:39 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:44:35 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:44:28 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 27-10-2021, 10:44:14 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:44:11 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:44:07 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:44:02 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:44:00 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:43:58 Viewing the topic Cfare tipi jeni?.
Vizitor 27-10-2021, 10:43:38 Viewing the topic Seksi oral shkakton tumorin.
Vizitor 27-10-2021, 10:43:28 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 27-10-2021, 10:43:26 Viewing the topic Si mund të na përgjojnë celularin….
Vizitor 27-10-2021, 10:43:17 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:43:13 Viewing the forum stats.
Vizitor 27-10-2021, 10:43:12 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:43:10 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:42:58 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:42:57 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 27-10-2021, 10:42:55 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:42:44 Posting in Kush jane dhe si u formuan Talebanet?.
Vizitor 27-10-2021, 10:42:28 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 27-10-2021, 10:42:27 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:42:26 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:42:22 Viewing the topic Gjeja me interesante qe keni bere sot...?.
Vizitor 27-10-2021, 10:42:17 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:42:16 Posting in Cfare libri sygjeroni per lexim kete vere?.
Vizitor 27-10-2021, 10:42:08 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:42:06 Posting in Diferenca e Moshes Në Dashuri, Risk Apo Avantazh ?? .
Vizitor 27-10-2021, 10:41:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-10-2021, 10:41:57 Viewing vetoni's profile.
Vizitor 27-10-2021, 10:41:54 Viewing Lord Of The Rings's profile.
Vizitor 27-10-2021, 10:41:54 Viewing the topic Barcaleta me te futme.
Vizitor 27-10-2021, 10:41:42 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:41:35 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-10-2021, 10:41:30 Viewing the topic Kërkojë Kengen [ Për Këngë te huaja ].
Vizitor 27-10-2021, 10:41:27 Viewing the topic Kërkojë Kengen [ Për Këngë te huaja ].
Vizitor 27-10-2021, 10:41:26 Viewing the topic Milan, Allegri provon Paton me Cassanon .
Vizitor 27-10-2021, 10:41:20 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-10-2021, 10:41:18 Viewing the topic Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 27-10-2021, 10:41:15 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:41:11 Viewing the topic Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi .....
Vizitor 27-10-2021, 10:40:55 Posting in Sherimi nga magjia.
Vizitor 27-10-2021, 10:40:53 Posting in Shqipëria e turizmit 2011.
Vizitor 27-10-2021, 10:40:50 Viewing the topic Prandelli lëvdon Cassanon pas fitores .
Vizitor 27-10-2021, 10:40:49 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:40:45 Viewing the topic Tiranë, dhunë mes fqinjëve për jashtëqitjen e qenit .
Vizitor 27-10-2021, 10:40:44 Posting in Besoni ne dashurine me shikim te pare.
Vizitor 27-10-2021, 10:40:38 Posting in Palestinë - Izrael.
Vizitor 27-10-2021, 10:40:33 Viewing the topic Cfare jane Ateistet?.
Vizitor 27-10-2021, 10:40:32 Viewing GeM's profile.
Vizitor 27-10-2021, 10:40:30 Posting in Femrat dhe seksi.
Vizitor 27-10-2021, 10:40:25 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-10-2021, 10:40:25 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 27-10-2021, 10:40:23 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:40:22 Viewing redi.86's profile.
Vizitor 27-10-2021, 10:40:21 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 27-10-2021, 10:40:17 Viewing the topic PS e Tiranës, ikën Baraj.
Vizitor 27-10-2021, 10:40:14 Viewing the topic Google Chrome Is Out of Beta .
Vizitor 27-10-2021, 10:40:12 Viewing the topic Hungaria mbështet integrimet e Kosovës .
Vizitor 27-10-2021, 10:40:07 Viewing the topic Bota e gjarprinjve..
Vizitor 27-10-2021, 10:40:06 Viewing the topic James Boyle's New Book Under CC License .
Vizitor 27-10-2021, 10:40:06 Viewing the topic Vëllai i Obamës sjell përjetimet e jetës së tij në shqip.
Vizitor 27-10-2021, 10:40:04 Posting in Doja te thoja...
Vizitor 27-10-2021, 10:40:02 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-10-2021, 10:40:00 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:39:57 Posting in WwW.RaDiOsHoQeRiA.Co.UK.
Vizitor 27-10-2021, 10:39:50 Posting in Burrat dhe Grate ne Shqiperi me telefon ne dore gjithe diten.
Vizitor 27-10-2021, 10:39:42 Viewing the topic Pak ndihme, ju lutem!.
Vizitor 27-10-2021, 10:39:40 Posting in SMQ: Sot mesova qe....
Vizitor 27-10-2021, 10:39:40 Posting in ** Të kundërtën e fjalës **.
Vizitor 27-10-2021, 10:39:29 Posting in Gazeta gjermane Bild publikon pergjimet qe tregojne lidhjen e shtetit me mafian.
Vizitor 27-10-2021, 10:39:26 Unknown Action
Vizitor 27-10-2021, 10:39:20 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 27-10-2021, 10:39:19 Viewing the board index of Zerion.
Show