Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-06-2021, 08:21:49 Viewing Who's Online.
Vizitor 23-06-2021, 08:21:48 Viewing the topic Vaksinimi i femijeve - Pro apo Kunder?!.
Vizitor 23-06-2021, 08:21:47 Viewing the topic Filma qe nuk duhen humbur.
Vizitor 23-06-2021, 08:21:46 Viewing the topic Sitemap.xml.
Vizitor 23-06-2021, 08:21:45 Posting in Si na monitoron Rilindja.
Vizitor 23-06-2021, 08:21:22 Viewing the topic Vaksinat!.
Vizitor 23-06-2021, 08:21:21 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:21:14 Viewing the topic Vaksinat!.
Vizitor 23-06-2021, 08:21:11 Posting in 9 llojet e grave që burrat nuk i durojnë dot.
Vizitor 23-06-2021, 08:21:01 Viewing the topic Miss World 2004 e fiton Peruania Maria Julia Mantilla Garcia .
Vizitor 23-06-2021, 08:20:53 Viewing the topic Cili eshte numri me i madh?.
Vizitor 23-06-2021, 08:20:43 Posting in Imazhe kombëtare shqiptare.
Vizitor 23-06-2021, 08:20:42 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:20:30 Viewing the topic Sulmohet edhe livefutboll.net !!!.
Vizitor 23-06-2021, 08:20:29 Viewing the topic Seksi oral shkakton tumorin.
Vizitor 23-06-2021, 08:20:26 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-06-2021, 08:20:20 Viewing the board Pyetper.
Vizitor 23-06-2021, 08:20:16 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-06-2021, 08:19:53 Viewing the topic Simbolet e Kosovës (?!).
Vizitor 23-06-2021, 08:19:19 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-06-2021, 08:19:09 Posting in Dashuria e vertete egziston??.
Vizitor 23-06-2021, 08:19:00 Posting in A do te dashuronit shoqen ose shokun tuaj te ngushte?.
Vizitor 23-06-2021, 08:18:51 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:18:43 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-06-2021, 08:18:36 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 23-06-2021, 08:17:45 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:17:43 Viewing the topic Ti per mua je...!.
Vizitor 23-06-2021, 08:17:31 Viewing AlbaBOT's profile.
Vizitor 23-06-2021, 08:17:14 Viewing babyboy05's profile.
Vizitor 23-06-2021, 08:17:12 Viewing the topic KUR SHPIRTI VUAN.
Vizitor 23-06-2021, 08:17:09 Viewing the topic Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 23-06-2021, 08:17:06 Viewing the topic Kënga që po e dëgjoj.
Vizitor 23-06-2021, 08:17:03 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:17:00 Viewing the topic Cfarë do të bëni nesër...?.
Vizitor 23-06-2021, 08:16:44 Posting in Chat ne MSN me një robot!.
Vizitor 23-06-2021, 08:16:30 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-06-2021, 08:16:28 Viewing the topic Qeveria do te kerkoje 250 milionë euro kredi tregtare.
Vizitor 23-06-2021, 08:16:17 Viewing the topic Top Channel tall pjesemarresit e Big Brother Albania 2.
Vizitor 23-06-2021, 08:16:11 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-06-2021, 08:15:45 Posting in Shenjat e Horoskopit, me ke shkojne dhe me ke nuk shkojne..
Vizitor 23-06-2021, 08:15:24 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:15:22 Viewing the topic Shekspiri ne gjuhen moderne.
Vizitor 23-06-2021, 08:15:21 Viewing the topic Alkoli - Efektet negative që jep alkooli në trupin tonë .
Vizitor 23-06-2021, 08:15:18 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 23-06-2021, 08:15:06 Posting in Mjaftuan 20 minuta loje.
Vizitor 23-06-2021, 08:14:54 Viewing the topic Kafeneja jone.
Online Gjumashi 23-06-2021, 08:14:49 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-06-2021, 08:14:39 Posting in Lotina Haziri (info foto video).
Vizitor 23-06-2021, 08:14:36 Viewing the topic Kryeministri Berisha premton kompjuter per cdo familje shqiptare.
Vizitor 23-06-2021, 08:14:19 Posting in Tina Qeli (info foto video).
Vizitor 23-06-2021, 08:14:14 Viewing the topic Thacistet po zihen.!!!!!!!!.
Vizitor 23-06-2021, 08:13:59 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:13:51 Posting in Xhida (info foto video).
Vizitor 23-06-2021, 08:13:41 Posting in Petrit Vullkani (info foto video).
Vizitor 23-06-2021, 08:13:20 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:13:14 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:13:09 Viewing the topic Si te i heq numri i temave/posteve tek SMF.
Vizitor 23-06-2021, 08:12:56 Viewing millka's profile.
Vizitor 23-06-2021, 08:12:50 Posting in Rozana Radi (info, foto, video).
Vizitor 23-06-2021, 08:12:43 Viewing the topic PO ose JO?.
Vizitor 23-06-2021, 08:12:41 Posting in Aleksandra Taja (info foto video).
Vizitor 23-06-2021, 08:12:35 Posting in Si te shkarkosh videot e YouTube, Google Video etj....
Vizitor 23-06-2021, 08:12:22 Posting in Anetta Beri (info, foto, video).
Vizitor 23-06-2021, 08:12:13 Posting in Arta Memedi (info foto video).
Vizitor 23-06-2021, 08:12:03 Posting in Kleoniki (info foto video).
Vizitor 23-06-2021, 08:11:44 Posting in Francesca Muha (info foto video).
Vizitor 23-06-2021, 08:11:10 Viewing the topic Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 23-06-2021, 08:11:06 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-06-2021, 08:10:59 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:10:46 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:10:43 Viewing the topic Emra per beben që do lindë.
Vizitor 23-06-2021, 08:10:39 Posting in SK.ELBASANI.
Vizitor 23-06-2021, 08:10:30 Posting in Elbasani shpallet kampion i Shqiperise !.
Vizitor 23-06-2021, 08:10:18 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-06-2021, 08:09:39 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-06-2021, 08:09:27 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:09:20 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:09:19 Posting in Shqiperia votoi.
Vizitor 23-06-2021, 08:09:12 Viewing the topic Gërdeci, një proces që po zvarritet gjatë .
Vizitor 23-06-2021, 08:09:11 Viewing the topic Pasqyro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 23-06-2021, 08:09:10 Posting in Shqiperia votoi.
Vizitor 23-06-2021, 08:08:52 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-06-2021, 08:08:44 Viewing the topic Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 23-06-2021, 08:08:42 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-06-2021, 08:08:14 Posting in E para dashuri!.
Vizitor 23-06-2021, 08:08:14 Viewing the topic Miliarderët pa shkollë të lartë.
Vizitor 23-06-2021, 08:08:08 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:07:19 Viewing the topic Ekskluzive/ Aldo Bare: Dokumentat do t’i bëjmë nëpërmjet Artan Gjermenit !.
Vizitor 23-06-2021, 08:07:18 Viewing the topic besimi eshte virtyt apo zgjedhje.
Vizitor 23-06-2021, 08:06:59 Posting in Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 23-06-2021, 08:06:52 Viewing the topic Bleona Qereti: Lidhja ime me Al Pacino.
Vizitor 23-06-2021, 08:06:50 Posting in Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 23-06-2021, 08:06:31 Posting in Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 23-06-2021, 08:06:18 Viewing the topic Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 23-06-2021, 08:06:06 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:05:27 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 23-06-2021, 08:05:15 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:05:14 Viewing the topic Shqiperia ne panik! Frike nga Koronavirusi.
Vizitor 23-06-2021, 08:05:06 Unknown Action
Vizitor 23-06-2021, 08:05:04 Viewing the topic Cfare makine keni dhe sa km i ka bere deri tani? 🚙.
Show