Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-01-2022, 19:18:50 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:18:48 Posting in Beqir Balluku.
Vizitor 23-01-2022, 19:18:43 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:18:40 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:18:39 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:18:36 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:18:32 Posting in Cfare keni veshur ne keto momente?.
Vizitor 23-01-2022, 19:18:31 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:18:26 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:18:22 Viewing vjollcaa's profile.
Vizitor 23-01-2022, 19:18:20 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:18:17 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:18:11 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:18:01 Viewing the topic Mendoni se Facebook ka demtuar faqet shqiptare?.
Vizitor 23-01-2022, 19:18:00 Posting in 11 fakte interesante rreth Netflix.
Vizitor 23-01-2022, 19:17:58 Viewing neliMI's profile.
Vizitor 23-01-2022, 19:17:57 Posting in Nje fotografi.
Vizitor 23-01-2022, 19:17:48 Posting in 11 fakte interesante rreth Netflix.
Vizitor 23-01-2022, 19:17:43 Viewing the topic Sa i rendesishem eshte seksi ne nje raport!.
Vizitor 23-01-2022, 19:17:36 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:17:29 Posting in Bleta dhe Çudia e pickimit të saj nga Biologu.
Vizitor 23-01-2022, 19:17:28 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:17:27 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 19:17:22 Posting in Si ulet kolesteroli?.
Vizitor 23-01-2022, 19:17:19 Posting in Urgjent eshte ka me duhet ndihm per Webhosting ne yahoo ju lutem me ndihmoni...
Vizitor 23-01-2022, 19:17:14 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:17:13 Posting in Kënga me e bukur Shqiptare e momentit .
Vizitor 23-01-2022, 19:17:11 Posting in Enigma e Bosnjës.
Vizitor 23-01-2022, 19:17:09 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:17:09 Posting in Si ulet kolesteroli?.
Vizitor 23-01-2022, 19:17:05 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:17:02 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:59 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:16:59 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:57 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:54 Posting in Kushtrim Kelani (info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 19:16:53 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:50 Posting in Shqiperia ne panik! Frike nga Koronavirusi.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:48 Viewing the topic Ben Blushi: Më 4 mars lë bojkotin dhe hyj në Parlament .
Vizitor 23-01-2022, 19:16:46 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:44 Posting in Cfarë do të bëni nesër...?.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:43 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:42 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:37 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:16:36 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:31 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:16:28 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:25 Posting in Cfarë do të bëni nesër...?.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:23 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:19 Posting in Fjale Shqip...me shume se 10 shkronja.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:18 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:14 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:11 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:04 Posting in Kenga magjike 2012 dhe 2013 itunes quality.
Vizitor 23-01-2022, 19:16:03 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:16:03 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 23-01-2022, 19:15:58 Posting in Fjale Shqip...me shume se 10 shkronja.
Vizitor 23-01-2022, 19:15:31 Posting in 10 njerëzit më të pasur në botë (2021).
Vizitor 23-01-2022, 19:15:20 Viewing the topic Thënie të mençura .
Vizitor 23-01-2022, 19:15:19 Posting in Valbona Peraj (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 23-01-2022, 19:15:07 Posting in Valbona Peraj (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 23-01-2022, 19:15:02 Viewing the board Letersia Shqiptare.
Vizitor 23-01-2022, 19:14:58 Viewing the topic Sakoja fjale popullore.
Vizitor 23-01-2022, 19:14:57 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:14:56 Viewing the topic Big Mama apo Hot Mama .
Vizitor 23-01-2022, 19:14:55 Posting in Albana Osmani (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 23-01-2022, 19:14:51 Viewing the board Sporti.
Vizitor 23-01-2022, 19:14:48 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:14:47 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:14:46 Posting in Gresa Hoti (Info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 19:14:43 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:14:38 Posting in Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes? .
Vizitor 23-01-2022, 19:14:37 Viewing the topic Shenjat e Horoskopit, me ke shkojne dhe me ke nuk shkojne..
Vizitor 23-01-2022, 19:14:36 Posting in Gresa Hoti (Info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 19:14:28 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:14:25 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:14:23 Viewing the topic Si mund te printoj sms qe me kane ardhur ne cel Nokia N70.
Vizitor 23-01-2022, 19:14:12 Viewing the topic Katerina Trungu (info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 19:14:09 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:14:07 Posting in Mani Saramati (info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 19:13:53 Posting in Islanda, ishulli buzagaz.
Vizitor 23-01-2022, 19:13:51 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 19:13:44 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:13:32 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:13:13 Viewing the topic Roma e Lashte - Perandoria Romake - Imperium Romanum.
Vizitor 23-01-2022, 19:13:10 Viewing Musiclover's profile.
Vizitor 23-01-2022, 19:12:50 Posting in Zëri YT! përsëri me pamje të re!.
Vizitor 23-01-2022, 19:12:38 Viewing the topic Si puthet nje femer?.
Vizitor 23-01-2022, 19:12:27 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:12:09 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 19:12:01 Posting in Nga keni deshire ta keni partnerin?.
Vizitor 23-01-2022, 19:12:00 Posting in Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 23-01-2022, 19:11:58 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:11:51 Viewing the topic Moda per motren muslimane - Islamic Fashion.
Vizitor 23-01-2022, 19:11:48 Posting in Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 23-01-2022, 19:11:44 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:11:38 Posting in Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 23-01-2022, 19:11:30 Viewing the topic Xhoana Salillari (info foto video?.
Vizitor 23-01-2022, 19:11:27 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 23-01-2022, 19:11:22 Viewing the topic Sakoja fjale popullore.
Show