Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-01-2022, 19:31:46 Viewing the topic Mbreti Faruk: Fundi pa lavdi i Shqiptareve te Egjiptit .
Vizitor 23-01-2022, 19:31:44 Viewing the topic Cila eshte menuja e darkes per sot?.
Vizitor 23-01-2022, 19:31:32 Posting in Shqiptarët janë popull i dashur dhe mikpritës !.
Vizitor 23-01-2022, 19:31:27 Viewing the topic Shqiptaret dhe racizmi .
Vizitor 23-01-2022, 19:31:27 Viewing pajtim nimanaj's profile.
Vizitor 23-01-2022, 19:31:24 Posting in 10 njerëzit më të pasur në botë (2021).
Vizitor 23-01-2022, 19:31:23 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:31:14 Posting in Meshkujt Metroseksuale!.
Vizitor 23-01-2022, 19:31:04 Posting in Seria A edicioni 2005 - 2006.
Vizitor 23-01-2022, 19:31:02 Viewing dj.walloon's profile.
Vizitor 23-01-2022, 19:30:59 Posting in Meshkujt Metroseksuale!.
Vizitor 23-01-2022, 19:30:50 Posting in Seria A edicioni 2005 - 2006.
Vizitor 23-01-2022, 19:30:48 Posting in Muslim Scientist and Thinkers.
Vizitor 23-01-2022, 19:30:35 Posting in Dictionary of Islamic Philosophical Terms.
Vizitor 23-01-2022, 19:30:35 Viewing a list of recent topics.
Vizitor 23-01-2022, 19:30:30 Posting in Foto te bera nga forumistet. :).
Vizitor 23-01-2022, 19:30:29 Viewing the topic Ne cfare temperature ngrin uji?.
Vizitor 23-01-2022, 19:30:26 Posting in Dictionary of Islamic Philosophical Terms.
Vizitor 23-01-2022, 19:30:22 Posting in Mjalti ne menyre te efektshme zbute kollitjen e nates.
Vizitor 23-01-2022, 19:30:21 Viewing the topic Dastida Hoxha (info, foto, video).
Vizitor 23-01-2022, 19:30:19 Posting in Foto te bera nga forumistet. :).
Vizitor 23-01-2022, 19:30:16 Posting in Rindizet konflikti ne Lindjen e Mesme..
Vizitor 23-01-2022, 19:30:08 Posting in Dictionary of Islamic Philosophical Terms.
Vizitor 23-01-2022, 19:30:02 Posting in Rindizet konflikti ne Lindjen e Mesme..
Vizitor 23-01-2022, 19:29:52 Posting in Rindizet konflikti ne Lindjen e Mesme..
Vizitor 23-01-2022, 19:29:50 Viewing the topic Leta - Filloreta Ismajli (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 23-01-2022, 19:29:50 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:29:48 Posting in Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 23-01-2022, 19:29:46 Viewing the topic Per $15 serish e virgjer.
Vizitor 23-01-2022, 19:29:41 Viewing the topic Eshte pasuria gjithcka?.
Vizitor 23-01-2022, 19:29:36 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:29:33 Viewing the topic Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 23-01-2022, 19:29:32 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:29:30 Viewing the topic Ciftet e Forumit!.
Vizitor 23-01-2022, 19:29:22 Posting in Ryva Kajtazi.
Vizitor 23-01-2022, 19:29:13 Posting in Rindizet konflikti ne Lindjen e Mesme..
Vizitor 23-01-2022, 19:29:10 Posting in Ryva Kajtazi.
Vizitor 23-01-2022, 19:29:09 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:29:02 Viewing the topic Kujdes nga loja e rrezikshme virtuale, qe quhet “Jonathan Galindo”.
Vizitor 23-01-2022, 19:29:01 Viewing the topic Skenderbeu - Filmi Shqiptaro-Sovjetik.
Vizitor 23-01-2022, 19:29:01 Posting in E ndjeni mungesen e ... ?.
Vizitor 23-01-2022, 19:28:58 Viewing the board Tech News.
Vizitor 23-01-2022, 19:28:53 Viewing the topic Leka Zogu ne spital.
Vizitor 23-01-2022, 19:28:52 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:28:43 Viewing the topic Si te instalojme Windows 11.
Vizitor 23-01-2022, 19:28:25 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:28:24 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-01-2022, 19:28:16 Viewing the topic Vagine ne kushte shtepie LOL.
Vizitor 23-01-2022, 19:28:13 Posting in Rama nxjerr edhe ushtrinë në rrugë: Postoblloqe për të verifikuar lëvizjet.
Vizitor 23-01-2022, 19:28:12 Viewing the topic Shumimi!.
Vizitor 23-01-2022, 19:28:11 Viewing the topic Jane femrat shqiptare te bukura?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:28:09 Posting in Forum profile backlinks.
Vizitor 23-01-2022, 19:28:06 Viewing the topic Xhelozia ne Dashuri!!.
Vizitor 23-01-2022, 19:28:00 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 23-01-2022, 19:27:58 Viewing the topic Kuptimi i ores.
Vizitor 23-01-2022, 19:27:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:27:55 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:27:43 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 19:27:24 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 19:27:18 Posting in Gezuar 2020🥂.
Vizitor 23-01-2022, 19:27:16 Viewing the topic Lakrat.
Vizitor 23-01-2022, 19:27:12 Posting in Çfarë libri po lexoni ?.
Vizitor 23-01-2022, 19:27:10 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 19:27:08 Viewing the topic Sa është gjatesia trupore tek Shqiptarët ?.
Vizitor 23-01-2022, 19:27:00 Posting in Cfarë do të bëni nesër...?.
Vizitor 23-01-2022, 19:26:56 Viewing the topic Disa fjale per Gjumashin nga Vox.
Vizitor 23-01-2022, 19:26:55 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-01-2022, 19:26:48 Posting in Telefonat UMTS.
Vizitor 23-01-2022, 19:26:43 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 23-01-2022, 19:26:29 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:26:26 Posting in Sadami përballë drejtësisë!.
Vizitor 23-01-2022, 19:26:19 Posting in Çfarë libri po lexoni ?.
Vizitor 23-01-2022, 19:26:15 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 23-01-2022, 19:26:01 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-01-2022, 19:25:52 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 23-01-2022, 19:25:32 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:25:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:25:14 Viewing the topic Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 23-01-2022, 19:25:13 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 23-01-2022, 19:25:12 Posting in Shqipni/Dardani apo Kosovë/KosovO?.
Vizitor 23-01-2022, 19:25:01 Posting in Dy shtete shqiptare në Ballkan nuk paraqesin problem.
Vizitor 23-01-2022, 19:24:56 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:24:46 Viewing carina's profile.
Vizitor 23-01-2022, 19:24:41 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:24:40 Viewing the topic Masonët Shqiptar.
Vizitor 23-01-2022, 19:24:30 Viewing the topic Si gjendet perimetri i trekendeshit?.
Vizitor 23-01-2022, 19:24:12 Viewing the topic SEX SHOP edhe në Tiranë....
Vizitor 23-01-2022, 19:24:10 Viewing the topic Eva Kokaj (Info foto video).
Vizitor 23-01-2022, 19:24:09 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:24:08 Posting in Kantrimen takon Berishëne Ramën diskutohet "21 Janari" .
Vizitor 23-01-2022, 19:24:07 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:23:59 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:23:58 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:23:53 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:23:50 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:23:45 Unknown Action
Vizitor 23-01-2022, 19:23:43 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:23:40 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Vizitor 23-01-2022, 19:23:35 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-01-2022, 19:23:32 Posting in Si mundeni ta shprehni dashurine me pake fjale?!.
Show