Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 25-09-2021, 00:13:40 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 25-09-2021, 00:13:34 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-09-2021, 00:13:27 Viewing eva5key's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:13:15 Viewing the topic Misteri i madh i Atlantidës.
Vizitor 25-09-2021, 00:13:11 Viewing the topic How to link your .al domain with Blogger.com[Domainet e regjistruar nen host.al].
Vizitor 25-09-2021, 00:13:09 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-09-2021, 00:12:59 Viewing the topic Mijera tone ndotje hidrokarbure pushtojne bregdetin e Semanit‏ ne Fier..
Vizitor 25-09-2021, 00:12:54 Viewing the topic Statusi i Kosovës - Bisedimet ne Vjene.
Vizitor 25-09-2021, 00:12:53 Viewing the topic Deep freeze ndihme.
Vizitor 25-09-2021, 00:12:39 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 25-09-2021, 00:12:25 Viewing the topic Tre gjerat qe i adhuroni & tre gjerat qe i urreni?.
Vizitor 25-09-2021, 00:11:59 Logging into the forum.
Vizitor 25-09-2021, 00:11:42 Viewing the topic Shqiperia turistike - fotografi te ndryshme.
Vizitor 25-09-2021, 00:11:41 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 25-09-2021, 00:11:40 Viewing the topic Shpati kërkon t’i bëjë të gjitha… .
Vizitor 25-09-2021, 00:11:22 Viewing BlerinaGj's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:11:18 Viewing the topic Kush do të jetë postuesi mbas teje....
Vizitor 25-09-2021, 00:11:14 Viewing the forum stats.
Vizitor 25-09-2021, 00:11:03 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 25-09-2021, 00:10:59 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 25-09-2021, 00:10:56 Viewing the topic Barsaleta!.
Vizitor 25-09-2021, 00:10:43 Posting in C'eshte dashuria .
Vizitor 25-09-2021, 00:10:34 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 25-09-2021, 00:10:29 Viewing the topic Si behet dasma ne vendin tend ?.
Vizitor 25-09-2021, 00:10:01 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 25-09-2021, 00:10:00 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 25-09-2021, 00:09:57 Viewing Enver.Hoxha's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:09:52 Posting in Dicka reth Shenjetoreve "shqipetare".
Vizitor 25-09-2021, 00:09:52 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 25-09-2021, 00:09:35 Viewing the topic Gjeni Emrat e Vipave duke treguar Mbiemrin.
Vizitor 25-09-2021, 00:09:31 Unknown Action
Vizitor 25-09-2021, 00:09:26 Unknown Action
Vizitor 25-09-2021, 00:09:21 Viewing the topic Foto Qesharake.
Vizitor 25-09-2021, 00:09:09 Viewing the topic Foto Qesharake.
Vizitor 25-09-2021, 00:09:06 Viewing the topic Foto Qesharake.
Vizitor 25-09-2021, 00:08:56 Viewing the topic A tradheton anetari i mesiperm?.
Vizitor 25-09-2021, 00:08:49 Unknown Action
Vizitor 25-09-2021, 00:08:33 Unknown Action
Vizitor 25-09-2021, 00:08:32 Unknown Action
Vizitor 25-09-2021, 00:08:29 Viewing the topic Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?.
Vizitor 25-09-2021, 00:08:21 Unknown Action
Vizitor 25-09-2021, 00:08:14 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-09-2021, 00:07:59 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 25-09-2021, 00:07:54 Viewing BiNaa!!'s profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:07:39 Viewing the topic Me duhet nje material per kompjuterin.
Vizitor 25-09-2021, 00:07:34 Viewing the topic Kujt nga forumi kishit dashur ti ja fusni shpullë!!!.
Vizitor 25-09-2021, 00:07:33 Viewing the topic Iliriana Krasniqi (info foto video).
Vizitor 25-09-2021, 00:07:29 Viewing ALBANIAN SON's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:07:18 Posting in Pse djemte preferojne femrat me te medhaja ne moshe?.
Vizitor 25-09-2021, 00:07:08 Viewing the topic Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 25-09-2021, 00:07:02 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 25-09-2021, 00:06:55 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-09-2021, 00:06:27 Viewing the topic Sa shtete ka bota?.
Vizitor 25-09-2021, 00:06:24 Viewing leotrim77's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:06:19 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 25-09-2021, 00:06:18 Viewing the forum stats.
Vizitor 25-09-2021, 00:06:00 Viewing the topic Dictionary of Islamic Philosophical Terms.
Vizitor 25-09-2021, 00:05:56 Viewing the topic Tema me 1 000 000 postime........
Vizitor 25-09-2021, 00:05:55 Viewing the topic Tirana Escort Service.
Vizitor 25-09-2021, 00:05:50 Viewing BalkanXhiXhile's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:05:34 Viewing the topic Cfare te bejme kur digjemi me vaj?.
Vizitor 25-09-2021, 00:05:33 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-09-2021, 00:05:03 Unknown Action
Vizitor 25-09-2021, 00:04:57 Viewing the topic Si reagoni kur jua lypin????.
Vizitor 25-09-2021, 00:04:54 Viewing the topic Pyetje---Pergjigje.
Vizitor 25-09-2021, 00:04:44 Viewing the topic Seldi Qalliu dhe Sinan Hoxha ne pozicione intime .
Vizitor 25-09-2021, 00:04:44 Viewing the topic Luida Qerkini (info, foto, video).
Vizitor 25-09-2021, 00:04:33 Viewing Ibishsakica's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:04:30 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-09-2021, 00:04:21 Posting in Cilen Genjeshter?.
Vizitor 25-09-2021, 00:04:19 Viewing konusanadam's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:04:10 Viewing the topic ???.
Vizitor 25-09-2021, 00:03:56 Viewing the forum stats.
Vizitor 25-09-2021, 00:03:52 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-09-2021, 00:03:51 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-09-2021, 00:03:45 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 25-09-2021, 00:03:31 Viewing the topic Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes? .
Vizitor 25-09-2021, 00:03:28 Viewing the topic Si të bëhesh këngëtar për dy ditë !.
Vizitor 25-09-2021, 00:03:21 Viewing the topic Pyetje dhe përgjigje rreth fesë Islame.
Vizitor 25-09-2021, 00:03:05 Viewing the forum stats.
Vizitor 25-09-2021, 00:03:02 Viewing the topic COLLECTION.
Vizitor 25-09-2021, 00:03:00 Viewing the topic Ankesa!.
Vizitor 25-09-2021, 00:02:58 Viewing the topic Ankesa!.
Vizitor 25-09-2021, 00:02:52 Viewing LirimS's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:02:44 Viewing the topic Edlira Mema, Miss Shqipëria 2005 !.
Vizitor 25-09-2021, 00:02:36 Viewing Uriel's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:02:30 Viewing Alisetar's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:02:29 Viewing the topic Veshje te ndryshme.
Vizitor 25-09-2021, 00:02:28 Viewing the topic Kozak Braci (info foto video).
Vizitor 25-09-2021, 00:02:26 Viewing besmirfr's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:02:24 Viewing auditori's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:01:44 Viewing SuZ!_AnNa's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:01:39 Viewing Hasi Hoti's profile.
Vizitor 25-09-2021, 00:01:34 Viewing the topic BBC-ja Për abuzimet seksuale dhe Vatikanin..
Vizitor 25-09-2021, 00:01:32 Viewing the topic Tema me 1 000 000 postime........
Vizitor 25-09-2021, 00:01:11 Viewing the topic Zoti, ta duash apo ta kesh frike? .
Vizitor 25-09-2021, 00:01:07 Unknown Action
Vizitor 25-09-2021, 00:01:06 Unknown Action
Vizitor 25-09-2021, 00:00:59 Viewing the topic PO ose JO?.
Vizitor 25-09-2021, 00:00:53 Viewing the topic Fjale qe nuk permbajn shkronjen ~A~....
Show