Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 24-06-2021, 09:10:17 Viewing Who's Online.
Vizitor 24-06-2021, 09:10:14 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:10:14 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:10:08 Viewing Arda's profile.
Vizitor 24-06-2021, 09:09:51 Viewing the topic Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?.
Vizitor 24-06-2021, 09:09:48 Viewing the topic Alfabeti.
Vizitor 24-06-2021, 09:09:43 Viewing the topic Jep-merr-ngjit-prit!.
Vizitor 24-06-2021, 09:09:26 Viewing Tinnaa's profile.
Vizitor 24-06-2021, 09:09:00 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:08:47 Viewing the topic Play and learn! - English -.
Vizitor 24-06-2021, 09:08:43 Viewing the topic Play and learn! - English -.
Vizitor 24-06-2021, 09:08:39 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 24-06-2021, 09:08:35 Viewing the topic 'UDB-ashat'e Kosovës, me emër dhe mbiemër.
Vizitor 24-06-2021, 09:08:31 Viewing the topic Videoja hit në Youtube, 4 djem formojnë “biçikletën njerëzore” .
Vizitor 24-06-2021, 09:08:23 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:08:18 Viewing the topic E ndjeni mungesen e ... ?.
Vizitor 24-06-2021, 09:08:15 Viewing the topic Flisni cfare te doni !.
Vizitor 24-06-2021, 09:08:08 Viewing the topic Nje fjale te huaj.....
Vizitor 24-06-2021, 09:07:57 Posting in BlackBerry: BBM është “populluar” me 20 milion përdorues të rinj brenda 1 jave .
Vizitor 24-06-2021, 09:07:53 Viewing edisara's profile.
Vizitor 24-06-2021, 09:07:35 Posting in Kush është qyteti më i bukur shqiptar?.
Vizitor 24-06-2021, 09:07:31 Viewing the topic Kush i varfëron konsumatorët dhe pse bie fuqia blerëse në Shqipëri?.
Vizitor 24-06-2021, 09:07:25 Viewing mili70's profile.
Vizitor 24-06-2021, 09:07:15 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:07:08 Posting in Greta Koçi dhe Genti Lako në tregun botëror !.
Vizitor 24-06-2021, 09:07:06 Viewing the topic Pamjet e para të modelit të ri, BlackBerry 9800.
Vizitor 24-06-2021, 09:06:49 Posting in ARSENAL.F.C.
Vizitor 24-06-2021, 09:06:23 Viewing xhaxhi llambi's profile.
Vizitor 24-06-2021, 09:06:18 Viewing the topic Play and learn! - English -.
Vizitor 24-06-2021, 09:06:16 Viewing the topic Përditësimi i sistemit Blackberry 10.2 gati për përdoruesit gjatë kësaj jave .
Vizitor 24-06-2021, 09:06:05 Viewing the topic Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes? .
Vizitor 24-06-2021, 09:05:15 Posting in Sikur filmi The Matrix te luhej nga Will Smith ne rolin kryesor.
Vizitor 24-06-2021, 09:05:04 Viewing the topic iPhone e tejkalon rivalin BlackBerry .
Vizitor 24-06-2021, 09:05:03 Viewing the topic Le te flasim me Akronime!.
Vizitor 24-06-2021, 09:04:32 Viewing the topic Kur fillon te shkurtohet dita?.
Vizitor 24-06-2021, 09:04:13 Sending email to another member.
Vizitor 24-06-2021, 09:03:16 Viewing the topic “Shqipëria, stacioni që mbledh gjithë artistët” .
Vizitor 24-06-2021, 09:03:12 Viewing the topic A hyjne burrat per te gjuajtur femra ne forum?.
Vizitor 24-06-2021, 09:02:41 Viewing the topic Edhe meshkujt kanë frikë nga vetmia.
Vizitor 24-06-2021, 09:02:38 Viewing the topic Edhe meshkujt kanë frikë nga vetmia.
Vizitor 24-06-2021, 09:02:27 Viewing the topic Nje fjale.
Vizitor 24-06-2021, 09:02:21 Viewing the topic “Kabllogramet jo të vërteta” .
Vizitor 24-06-2021, 09:02:02 Viewing dimri's profile.
Vizitor 24-06-2021, 09:01:54 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-06-2021, 09:01:53 Posting in Desktopi im!.
Vizitor 24-06-2021, 09:01:36 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:01:23 Viewing the topic Gjeografia e femrës !.
Vizitor 24-06-2021, 09:01:20 Posting in Reperi i huaj i preferuar?.
Vizitor 24-06-2021, 09:01:10 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:00:58 Viewing the topic Gjeegjeza.
Vizitor 24-06-2021, 09:00:57 Viewing the topic 'UDB-ashat'e Kosovës, me emër dhe mbiemër.
Vizitor 24-06-2021, 09:00:49 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:00:45 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 09:00:35 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-06-2021, 09:00:33 Registering for an account on the forum.
Vizitor 24-06-2021, 09:00:27 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-06-2021, 09:00:20 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-06-2021, 09:00:06 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 09:00:05 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 08:59:48 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 24-06-2021, 08:59:35 Viewing the topic Pllajat dhe Rrafshnaltat kryesore sipas kontinenteve!.
Vizitor 24-06-2021, 08:59:31 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 08:59:10 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 08:58:40 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 08:58:38 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 08:58:15 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 24-06-2021, 08:57:50 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 08:57:44 Viewing fuki206's profile.
Vizitor 24-06-2021, 08:57:42 Viewing alkimisti's profile.
Vizitor 24-06-2021, 08:57:41 Viewing rockets's profile.
Vizitor 24-06-2021, 08:57:22 Viewing nivokazi's profile.
Vizitor 24-06-2021, 08:57:03 Viewing the topic Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 24-06-2021, 08:57:01 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 08:56:54 Viewing the results of a search.
Vizitor 24-06-2021, 08:56:47 Viewing the topic Cila kenge te perfaqeson sot ?.
Vizitor 24-06-2021, 08:56:44 Viewing the topic Cila kenge te perfaqeson sot ?.
Vizitor 24-06-2021, 08:56:28 Viewing the topic Oligarku shqiptar.
Vizitor 24-06-2021, 08:55:54 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 08:55:45 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 08:55:25 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 08:55:24 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 08:55:19 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 08:55:10 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 08:55:01 Posting in Gëzoheni më shumë kur bëni dikë të lumtur apo kur dikush ju bën të lumtur?.
Vizitor 24-06-2021, 08:54:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 08:54:46 Viewing the topic Sergio Lushku (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 24-06-2021, 08:54:45 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 08:54:02 Viewing albinot's profile.
Vizitor 24-06-2021, 08:54:00 Viewing Timii's profile.
Vizitor 24-06-2021, 08:53:08 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 24-06-2021, 08:53:02 Viewing the topic Kur e keni Ditelindjen ?.
Vizitor 24-06-2021, 08:52:43 Viewing the topic PO ose JO?.
Vizitor 24-06-2021, 08:52:41 Viewing the topic Pyetje---Pergjigje.
Vizitor 24-06-2021, 08:52:02 Viewing the topic Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 24-06-2021, 08:51:54 Viewing the topic Scientists Teleport Information Between Ions a Meter Apart .
Vizitor 24-06-2021, 08:51:37 Viewing the topic Instituti-leonardodavinci.com.
Vizitor 24-06-2021, 08:51:01 Unknown Action
Vizitor 24-06-2021, 08:50:42 Viewing the topic Pse ka lezet te jesh burre.
Vizitor 24-06-2021, 08:50:03 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 24-06-2021, 08:49:39 Viewing the board index of Zerion.
Show