Kush eshte online

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 25-09-2022, 16:30:32 Viewing the topic Me thuaj nje emer te vecante.....
Vizitor 25-09-2022, 16:30:31 Posting a new topic in Teologjia.
Vizitor 25-09-2022, 16:30:16 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:29:59 Requesting a password reminder.
Vizitor 25-09-2022, 16:29:57 Viewing the topic 15 shtetet që dikur ishin Bashkimi Sovjetik.
Vizitor 25-09-2022, 16:29:52 Viewing the topic Fjalet e qiririt - analize letrare.
Vizitor 25-09-2022, 16:29:42 Viewing the topic Nje fjale.
Vizitor 25-09-2022, 16:29:41 Viewing the topic HISTORIA MESJETARE SHQIPTARE - Përmbledhje.
Vizitor 25-09-2022, 16:29:26 Viewing the topic Jepni nje deshire per te mepareshmin.
Vizitor 25-09-2022, 16:29:14 Viewing the topic Ziza Pajaziti (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 25-09-2022, 16:29:13 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:29:02 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-09-2022, 16:28:51 Viewing the topic Qumesht dallendyshe.
Vizitor 25-09-2022, 16:28:50 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-09-2022, 16:28:47 Viewing the topic Si thuhet ora ne anglisht?.
Vizitor 25-09-2022, 16:28:46 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-09-2022, 16:28:33 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-09-2022, 16:28:27 Viewing the topic Gjeagjeza & Kuice për fëmijët !.
Vizitor 25-09-2022, 16:28:25 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:28:17 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-09-2022, 16:28:14 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 25-09-2022, 16:28:04 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-09-2022, 16:27:56 Viewing the topic Si te ulim temperaturen ne kushte shtepie?.
Vizitor 25-09-2022, 16:27:39 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:27:28 Viewing the topic Ancient blood fueds cast long shadow over hopes for a modern Albania .
Vizitor 25-09-2022, 16:27:21 Viewing kacaku's profile.
Vizitor 25-09-2022, 16:27:11 Viewing the topic Ndihma e ....The Help of Allaah And His Victory.
Vizitor 25-09-2022, 16:27:04 Viewing the topic Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 25-09-2022, 16:27:04 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-09-2022, 16:27:02 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 25-09-2022, 16:27:01 Viewing the topic Pozicione seksuale per te ngelur shtatzane.
Vizitor 25-09-2022, 16:26:58 Posting in Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?.
Vizitor 25-09-2022, 16:26:57 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:26:43 Viewing Lider's profile.
Vizitor 25-09-2022, 16:26:30 Viewing the topic Kush është në foto?.
Vizitor 25-09-2022, 16:26:22 Viewing Lider's profile.
Vizitor 25-09-2022, 16:26:14 Viewing the topic Amazona mund te bëhet Savane..
Vizitor 25-09-2022, 16:26:13 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 25-09-2022, 16:26:08 Viewing the topic Tema e Tironcave. .
Vizitor 25-09-2022, 16:26:02 Viewing the topic Tashmë në Facebook do të keni mundësi të kërkoni edhe postimet .
Vizitor 25-09-2022, 16:26:00 Viewing the topic Tabela e gjuhëve indo-europiane.
Vizitor 25-09-2022, 16:25:44 Viewing the topic Thoughts, ideas, wishes, dreams, whatever u like, in english..
Vizitor 25-09-2022, 16:25:28 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 25-09-2022, 16:25:22 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-09-2022, 16:25:08 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:24:49 Viewing the topic Si krijohet shiu?.
Vizitor 25-09-2022, 16:24:46 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 25-09-2022, 16:24:39 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 25-09-2022, 16:24:24 Viewing varfanja22's profile.
Vizitor 25-09-2022, 16:24:23 Viewing the topic Djalekti Korcar - Fjalori dhe shprehjet e Korces.
Vizitor 25-09-2022, 16:24:09 Viewing the topic Lejohet te përdorësh Adsense ne faqe me permbajte vetëm shqip?!.
Vizitor 25-09-2022, 16:24:06 Viewing the topic Cili eshte numri i policise se Kosoves?.
Vizitor 25-09-2022, 16:24:04 Viewing the topic Mbretëria Dardane.
Vizitor 25-09-2022, 16:24:01 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:23:45 Viewing corrupter's profile.
Vizitor 25-09-2022, 16:23:39 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 25-09-2022, 16:23:35 Viewing the topic Kush ishte Helena e Trojes?.
Vizitor 25-09-2022, 16:23:29 Viewing the topic Si te fitosh para ne Instagram?.
Vizitor 25-09-2022, 16:23:27 Viewing the topic Kush ishte Helena e Trojes?.
Vizitor 25-09-2022, 16:23:16 Viewing the topic Ju pyesni, Psikologu pergjigjet...
Vizitor 25-09-2022, 16:22:56 Viewing festa94's profile.
Vizitor 25-09-2022, 16:22:39 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 25-09-2022, 16:22:33 Viewing the topic Thoni një fjal nga dialekti juaj e le ta gjejne te tjerët se çështë !.
Vizitor 25-09-2022, 16:22:31 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-09-2022, 16:22:31 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:22:27 Viewing the topic Fiona Murati (info foto video).
Vizitor 25-09-2022, 16:22:22 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 25-09-2022, 16:22:15 Viewing the topic Keto janë dhitë që bërtasin si...njerëz. .
Vizitor 25-09-2022, 16:21:58 Viewing the topic Lekë të reja vs. lekë të vjetra.
Vizitor 25-09-2022, 16:21:49 Viewing the topic Pse gjumi në divan nuk është ide e mirë?.
Vizitor 25-09-2022, 16:21:49 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:21:32 Viewing Gent Zogu's profile.
Vizitor 25-09-2022, 16:21:31 Posting in Interneti dhe rrjetet sociale në Shqipëri, si një instrument i qeverisë.
Vizitor 25-09-2022, 16:21:25 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:21:08 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:21:00 Viewing the topic Fjalet e qiririt - analize letrare.
Vizitor 25-09-2022, 16:20:51 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 25-09-2022, 16:20:38 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:20:28 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:20:21 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:20:17 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-09-2022, 16:20:17 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-09-2022, 16:20:11 Viewing the topic Dhome vetem per jo te dashuruarit-at!.
Vizitor 25-09-2022, 16:20:08 Viewing the topic OKB: Përmbytje të tjera në Pakistan, rreth 1 milion të shpërngulur që nga e mërkura .
Vizitor 25-09-2022, 16:20:06 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-09-2022, 16:19:56 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:19:34 Viewing the topic Lekë të reja vs. lekë të vjetra.
Vizitor 25-09-2022, 16:19:32 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:19:22 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:19:05 Viewing the topic Tayna - Doruntina Shala (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 25-09-2022, 16:19:03 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-09-2022, 16:18:53 Unknown Action
Vizitor 25-09-2022, 16:18:14 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-09-2022, 16:18:03 Viewing nitifastnet's profile.
Vizitor 25-09-2022, 16:17:56 Registering for an account on the forum.
Vizitor 25-09-2022, 16:17:47 Viewing the topic Links - Fiqh and Fatawa.
Vizitor 25-09-2022, 16:17:41 Viewing the topic Kush ishte Helena e Trojes?.
Vizitor 25-09-2022, 16:17:37 Viewing the topic Shqipni/Dardani apo Kosovë/KosovO?.
Vizitor 25-09-2022, 16:17:15 Viewing the topic Festivali i 46-te i Kenges ne RTSH ! .
Vizitor 25-09-2022, 16:16:33 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Show