Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 22-04-2021, 16:04:24 Viewing Who's Online.
Vizitor 22-04-2021, 16:04:18 Viewing the topic Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 22-04-2021, 16:04:18 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 16:04:10 Viewing the topic Çdo të benit buzë detit ne një perëndim magjepes? .
Vizitor 22-04-2021, 16:03:59 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 16:03:58 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 16:03:49 Viewing the topic Sakramentet ne Kishen e Krishtit..
Vizitor 22-04-2021, 16:03:42 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 16:03:41 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 16:03:17 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-04-2021, 16:03:07 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 16:02:57 Viewing the topic Pse eshte e rendesishme te votojme?.
Vizitor 22-04-2021, 16:02:49 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 16:02:22 Viewing the topic >>Ninulla - Këngë djepi<<.
Vizitor 22-04-2021, 16:02:19 Viewing the topic Nje fjale.
Vizitor 22-04-2021, 16:02:17 Posting in Hajdeshiko.com.
Vizitor 22-04-2021, 16:01:59 Posting in Hajdeshiko.com.
Vizitor 22-04-2021, 16:01:48 Viewing the topic Pyetje---Pergjigje.
Vizitor 22-04-2021, 16:01:42 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 22-04-2021, 16:01:40 Viewing the topic Gruajatekgruaja.com.
Vizitor 22-04-2021, 16:01:37 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 16:01:37 Viewing the topic Andi Artani (info foto video).
Vizitor 22-04-2021, 16:01:31 Viewing the topic PD: Rama kërko falje që nuk votove tunelin dhe autostradën Tiranë – Elbasan .
Vizitor 22-04-2021, 16:01:12 Viewing the topic Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 22-04-2021, 16:01:06 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 16:00:53 Viewing the topic Çka janë lotët e krokodilit?.
Vizitor 22-04-2021, 16:00:50 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 16:00:32 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 16:00:27 Viewing the topic Albume Të reja Shqiptare.
Vizitor 22-04-2021, 15:59:57 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:59:47 Viewing the topic Tatuazhet .
Vizitor 22-04-2021, 15:59:24 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:59:21 Viewing the topic William Shakespear.
Vizitor 22-04-2021, 15:59:12 Viewing the topic Vajzat ruse, në syrin e të huajve .
Vizitor 22-04-2021, 15:58:55 Viewing the topic Vajzat ruse, në syrin e të huajve .
Vizitor 22-04-2021, 15:58:53 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 22-04-2021, 15:58:47 Posting in Gruajatekgruaja.com.
Vizitor 22-04-2021, 15:58:27 Viewing the topic Kontrolloni se sa backlink keni (ndihem).
Vizitor 22-04-2021, 15:58:13 Posting in Gruajatekgruaja.com.
Vizitor 22-04-2021, 15:58:03 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-04-2021, 15:57:38 Viewing the topic Po me bien floket!.
Vizitor 22-04-2021, 15:57:36 Posting in Gruajatekgruaja.com.
Vizitor 22-04-2021, 15:57:07 Viewing the topic Eskimezët/Inuit, njerëzit që jetojnë me gjahun e tyre .
Vizitor 22-04-2021, 15:57:01 Viewing the topic Fzkm.org.
Vizitor 22-04-2021, 15:56:47 Viewing the topic Metalet dhe aliazhet.
Vizitor 22-04-2021, 15:56:45 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:56:11 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 22-04-2021, 15:56:06 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:56:01 Viewing the topic Bikini 👙 Vere 2020.
Vizitor 22-04-2021, 15:56:01 Viewing the topic Tituj gazetash dhe komente.
Vizitor 22-04-2021, 15:55:58 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-04-2021, 15:55:49 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:55:46 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-04-2021, 15:55:32 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:55:15 Viewing the topic Grupet e Gjakut .
Vizitor 22-04-2021, 15:55:13 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:55:02 Viewing the topic Ylli i detit.
Vizitor 22-04-2021, 15:54:56 Viewing the topic Vetullat.
Vizitor 22-04-2021, 15:54:36 Viewing the topic Domaine te reja Vlersim/Shitje.
Vizitor 22-04-2021, 15:54:35 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:54:21 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:54:03 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:53:50 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:53:48 Viewing the topic Zgjedhjet në Kosovë 380 kuti të panumëruara .
Vizitor 22-04-2021, 15:53:29 Viewing the topic Barcaleta me te futme.
Vizitor 22-04-2021, 15:53:26 Posting in Fzkm.org.
Vizitor 22-04-2021, 15:53:13 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:52:59 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-04-2021, 15:52:50 Posting in Fzkm.org.
Vizitor 22-04-2021, 15:52:49 Viewing the topic Zgjidhje e mundshme për domenin e Kosovës.
Vizitor 22-04-2021, 15:52:42 Viewing the topic Tema e Tironcave. .
Vizitor 22-04-2021, 15:52:13 Posting in Fzkm.org.
Vizitor 22-04-2021, 15:52:12 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:52:04 Viewing the topic Cfare jane forumet per ju?.
Vizitor 22-04-2021, 15:52:04 Viewing the topic Cfare jane forumet per ju?.
Vizitor 22-04-2021, 15:51:10 Viewing the topic Autokritika!.
Vizitor 22-04-2021, 15:50:43 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:50:31 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-04-2021, 15:50:27 Viewing the topic Ideja juaj e castit.
Vizitor 22-04-2021, 15:50:27 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:50:10 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:49:29 Viewing the topic Rezarta Shkurta Lesbizem apo dëshirë për vëmendje?! .
Vizitor 22-04-2021, 15:49:21 Viewing the topic Thenie per hipokritet.
Vizitor 22-04-2021, 15:49:14 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:49:07 Viewing the topic Ali Pashe Tepelena.
Vizitor 22-04-2021, 15:48:54 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-04-2021, 15:48:24 Viewing the topic Me cilin zerist/e do kishite deshire te kalonite nje nate..
Vizitor 22-04-2021, 15:48:21 Viewing the topic Si të bëhesh këngëtar për dy ditë !.
Vizitor 22-04-2021, 15:47:36 Posting in Në Gjakovën e paspavarësisë.
Vizitor 22-04-2021, 15:47:33 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:47:30 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 22-04-2021, 15:46:55 Viewing the topic Kush ishin Osmanet?.
Vizitor 22-04-2021, 15:46:23 Viewing the topic f2n2.mk.
Vizitor 22-04-2021, 15:45:35 Viewing the topic Metalet dhe aliazhet.
Vizitor 22-04-2021, 15:45:29 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:44:52 Searching the forum.
Vizitor 22-04-2021, 15:44:34 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:44:18 Unknown Action
Vizitor 22-04-2021, 15:44:01 Viewing the topic Sherr ne Vlore per Petroliferen.
Vizitor 22-04-2021, 15:44:00 Viewing the board index of Zerion.
Show