Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 28-10-2021, 07:37:26 Posting in E pini cigaren?.
Vizitor 28-10-2021, 07:36:55 Viewing the topic Kënga që po e dëgjoj.
Vizitor 28-10-2021, 07:36:52 Viewing the topic Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 28-10-2021, 07:36:49 Viewing the topic Kush do të jetë postuesi mbas teje....
Vizitor 28-10-2021, 07:36:26 Posting in Leonita Xhaka (info foto video).
Vizitor 28-10-2021, 07:36:15 Posting in Leonita Xhaka (info foto video).
Vizitor 28-10-2021, 07:36:14 Viewing credits page.
Vizitor 28-10-2021, 07:36:10 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:36:07 Viewing the topic Kalendari i Pashkeve (1950 - 2050)..
Vizitor 28-10-2021, 07:35:53 Viewing the topic Mybb 1.4. Gold.
Vizitor 28-10-2021, 07:35:48 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:35:35 Viewing the topic SHBA: E marrim seriozisht raportin, të paraqiten provat .
Vizitor 28-10-2021, 07:35:24 Posting in Çfarë do t'u dhuroni zëristëve për Krishtlindje dhe Vit të Ri?.
Vizitor 28-10-2021, 07:35:15 Posting in Sjellja raciste që kanë të huajt me shqiptarët kudo në Botë.
Vizitor 28-10-2021, 07:34:57 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:34:36 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 28-10-2021, 07:34:34 Viewing the topic Albania's EU bid stalled amid political deadlockThe dispute over... .
Vizitor 28-10-2021, 07:34:18 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:34:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:33:49 Posting in Ne cilin qytet bregdetar shqiptare, doni te beni pushimet e veres.
Vizitor 28-10-2021, 07:33:22 Viewing the topic 10 arritjet kryesore të qytetërimit perëndimor, përgjatë historisë.
Vizitor 28-10-2021, 07:33:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:33:00 Viewing the topic ARSENAL.F.C.
Vizitor 28-10-2021, 07:32:56 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:32:54 Viewing NuCleaR's profile.
Vizitor 28-10-2021, 07:32:28 Viewing the topic EULEX-i: Marty t’i dërgojë provat prokurorëve tanë .
Vizitor 28-10-2021, 07:32:17 Viewing the topic Probleme matematikore.
Vizitor 28-10-2021, 07:31:54 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:31:47 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 28-10-2021, 07:31:39 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:31:36 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 28-10-2021, 07:31:32 Viewing the topic Das Krieg im Kosova/War of Kosova.
Vizitor 28-10-2021, 07:31:31 Posting in Ëmbëlsirat - Receta Ëmbëlsirash.
Vizitor 28-10-2021, 07:31:13 Viewing legjendax's profile.
Vizitor 28-10-2021, 07:31:07 Viewing the topic RRËNJËT HISTORIKE TË PARIM- NDARJES SË PUSHTETEVE TË KONTROLL-EKUILIBRIT NE USA .
Vizitor 28-10-2021, 07:31:05 Posting in Steriotipi-B gezuar ditelindjen .
Vizitor 28-10-2021, 07:30:49 Posting in Pyetje---Pergjigje.
Vizitor 28-10-2021, 07:30:43 Viewing Expert's profile.
Vizitor 28-10-2021, 07:30:37 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 28-10-2021, 07:30:30 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:30:28 Viewing the topic Austri: Autoritetet i dëbuan motrat binjake në Kosovë .
Vizitor 28-10-2021, 07:30:26 Viewing the topic E vogla fanse, Ingrid .
Vizitor 28-10-2021, 07:30:23 Viewing the topic Maqedonia hap katër portat e Drinit, rrezik përmbytje për Shqipërinë .
Vizitor 28-10-2021, 07:30:21 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 28-10-2021, 07:30:18 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:30:16 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:30:09 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:30:08 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:45 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:38 Viewing the topic Mosmarrëveshjet mes presidentit Karzai dhe gjeneralit Petreas shqetësojnë Pentagonin .
Vizitor 28-10-2021, 07:29:32 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:23 Viewing the topic Si e doni gruan tuaj te ardhshme?.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:21 Posting in Ibrahim Rugova.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:18 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:13 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:29:11 Viewing the topic Seksi Anal dhe te pathënat rreth tij.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:08 Viewing the topic Si do te propozonit nje vajze ose nje djale??.
Vizitor 28-10-2021, 07:29:07 Posting in Takim me psikologen..
Vizitor 28-10-2021, 07:28:57 Posting in Hashim Thaçi : Pavarësi, edhe pse Rusia është kundër !.
Vizitor 28-10-2021, 07:28:47 Posting in Anxhela Merkel: Kosova do të jetë e pavarur, jo autonome !.
Vizitor 28-10-2021, 07:28:15 Posting in Përshëndetje për....
Vizitor 28-10-2021, 07:27:52 Viewing the topic Dedikoni nje foto dikujt..!.
Vizitor 28-10-2021, 07:27:37 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:27:31 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:27:17 Viewing the topic WC -M.
Vizitor 28-10-2021, 07:27:04 Posting in Me ka shkuar mendja te ha...🥩🥣🥢🥦🌭🍕.
Vizitor 28-10-2021, 07:26:54 Posting in Eksperienca.
Vizitor 28-10-2021, 07:26:42 Posting in Vleresoje avatarin e postuesit para teje.
Vizitor 28-10-2021, 07:26:39 Posting in Filmat vizatimore.
Vizitor 28-10-2021, 07:26:33 Posting in Vetem tre Fjale !.
Vizitor 28-10-2021, 07:26:23 Posting in Si quhet antari sipër jush !!!.
Vizitor 28-10-2021, 07:26:20 Posting in Filmat vizatimore.
Vizitor 28-10-2021, 07:26:09 Posting in Si quhet antari sipër jush !!!.
Vizitor 28-10-2021, 07:26:06 Viewing the topic Kur zbardhi nje dite.
Vizitor 28-10-2021, 07:26:00 Posting in Veshje te ndryshme.
Vizitor 28-10-2021, 07:25:55 Posting in Nje fjale.
Vizitor 28-10-2021, 07:25:54 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 28-10-2021, 07:25:49 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 28-10-2021, 07:25:46 Posting in Nje fjale.
Vizitor 28-10-2021, 07:25:45 Posting in BUSH vs. KERRY vs. NADER.
Vizitor 28-10-2021, 07:25:36 Posting in Kush do të jetë postuesi mbas teje....
Vizitor 28-10-2021, 07:25:34 Viewing the topic Shumaker trondit F1, rikthehet me Ferrarin.
Vizitor 28-10-2021, 07:25:33 Viewing the forum stats.
Vizitor 28-10-2021, 07:25:29 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 28-10-2021, 07:25:28 Viewing the topic Albanian Tourism Continues to Boom .
Vizitor 28-10-2021, 07:25:24 Posting in A tradheton anetari i mesiperm?.
Vizitor 28-10-2021, 07:25:21 Viewing the topic Cilat jan shenjat qe e kuptoni qe jeni dashuruar me nje person?.
Vizitor 28-10-2021, 07:25:17 Viewing the topic Wikileaks: SHBA e pakënaqur me EULEX në Kosovë .
Vizitor 28-10-2021, 07:25:14 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 28-10-2021, 07:25:08 Posting in Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi .....
Vizitor 28-10-2021, 07:24:58 Viewing gonxhe's profile.
Vizitor 28-10-2021, 07:24:55 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:24:52 Viewing the topic "Vatra" dhe themelet e shtetit 100-vjeçar shqiptar.
Vizitor 28-10-2021, 07:24:43 Viewing Shqipeagle's profile.
Vizitor 28-10-2021, 07:24:40 Viewing the topic Fjale Shqip...me shume se 10 shkronja.
Vizitor 28-10-2021, 07:24:02 Viewing the topic Ligoraq Karamelo, kreu i ri i OMONIA-s .
Vizitor 28-10-2021, 07:23:55 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:23:34 Unknown Action
Vizitor 28-10-2021, 07:23:28 Viewing the topic Një gotë alkool nuk është problem për femrat shtatzëna.
Vizitor 28-10-2021, 07:23:09 Viewing the topic Për te qeshur.
Show