Kush eshte online

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 06-10-2022, 19:28:15 Viewing the topic Nese do kishit fuqi te mbinatyrshme cilat do ishin 3 gjerat qe do te ndryshonit?.
Vizitor 06-10-2022, 19:28:06 Viewing the topic Ballada e Doruntines!.
Vizitor 06-10-2022, 19:27:59 Posting a new topic in Lojra .
Vizitor 06-10-2022, 19:27:38 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:27:24 Viewing the topic Dashuria ne internet - realitet i ri.
Vizitor 06-10-2022, 19:27:15 Viewing the topic Ç’është hemoglobina?.
Vizitor 06-10-2022, 19:27:12 Viewing the topic Prejardhja e fjalëve shqipe.
Vizitor 06-10-2022, 19:27:08 Viewing the topic Çfarë kanë të përbashkët Dafina dhe Afërdita ? .
Vizitor 06-10-2022, 19:27:06 Viewing the topic Vildane Zeneli bën për vete reperin e “Black Eyes Peas” .
Vizitor 06-10-2022, 19:27:04 Viewing the topic Bretkosat .
Vizitor 06-10-2022, 19:26:49 Viewing the topic Ylli Rakipi (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 06-10-2022, 19:26:43 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:26:34 Viewing the topic Ja shtatë linjat më të sigurta ajrore.
Vizitor 06-10-2022, 19:26:25 Viewing the topic Pune dore. Veshje, shalle, dorashka, tentene etj.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:57 Viewing the topic Si shperndahen farat e qershise?.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:48 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:42 Viewing the topic HYRA NE XHAMI çIFUTE NDËRSA DOLA MYSLIMANE.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:35 Viewing the topic Sa është gjatesia trupore tek Shqiptarët ?.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:32 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:32 Viewing the topic Orinda dhe Turi, Dashuria vazhdon?!.
Vizitor 06-10-2022, 19:25:02 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:24:58 Viewing the topic Une e di qe s'di asgje.
Vizitor 06-10-2022, 19:24:51 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:24:50 Viewing the topic Liber shqip: "Hyrje ne shkencat kompjuterike".
Vizitor 06-10-2022, 19:24:47 Viewing the board Muzika.
Vizitor 06-10-2022, 19:24:35 Viewing the topic E mbyllur nga i ati dhjetë vjet në errësirë.
Vizitor 06-10-2022, 19:24:33 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 06-10-2022, 19:24:26 Viewing the topic Une e di qe s'di asgje.
Vizitor 06-10-2022, 19:24:25 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:23:56 Viewing the topic SEX SHOP edhe në Tiranë....
Vizitor 06-10-2022, 19:23:37 Viewing the topic Prej nga rrjedh fjala Kimi?.
Vizitor 06-10-2022, 19:23:29 Viewing the topic Xhemi Shehu (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 06-10-2022, 19:23:28 Viewing the topic E vërteta rreth vehabizmit dhe vehabistëve!.
Vizitor 06-10-2022, 19:23:25 Viewing the topic Semi Jaupaj (Info Foto video).
Vizitor 06-10-2022, 19:23:17 Viewing the topic Sixhei Malo (info foto video).
Vizitor 06-10-2022, 19:23:03 Viewing the topic Ku dhe kur lindi tragjedia?.
Vizitor 06-10-2022, 19:22:26 Viewing the topic Gezuar me Bilbilat 2002 (1).
Vizitor 06-10-2022, 19:22:16 Viewing the topic Forum-AL.com.
Vizitor 06-10-2022, 19:22:11 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:21:54 Viewing the topic Muzikë të huaj për SHKARKIM (Albume + Kërkesa).
Vizitor 06-10-2022, 19:21:50 Viewing the topic >>Ninulla - Këngë djepi<<.
Vizitor 06-10-2022, 19:21:21 Viewing the topic Prej nga rrjedh fjala Fizike?.
Vizitor 06-10-2022, 19:21:10 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:21:02 Posting in DHIMBJET E MESIT TEK MESHKUJT E RINJ.
Vizitor 06-10-2022, 19:20:45 Viewing the topic Eskili.
Vizitor 06-10-2022, 19:20:15 Viewing the topic Cdo te thote blogere?.
Vizitor 06-10-2022, 19:20:09 Viewing the topic Prej nga rrjedh fjala Kimi?.
Vizitor 06-10-2022, 19:19:50 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:19:37 Viewing the topic TË JESH FEMËR NË KOSOVË.
Vizitor 06-10-2022, 19:19:35 Viewing the topic Foto nga dasma e Teuta Kurtit .
Vizitor 06-10-2022, 19:19:31 Viewing the topic Vleresoje avatarin e postuesit para teje.
Vizitor 06-10-2022, 19:19:28 Viewing the topic Personazhe te shquar.
Vizitor 06-10-2022, 19:19:28 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 19:19:21 Viewing the topic Kush ishte Helena e Trojes?.
Vizitor 06-10-2022, 19:19:15 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 19:18:59 Viewing the topic Cdo te thote intimidim?.
Vizitor 06-10-2022, 19:18:38 Viewing the topic Vikena Kamenica pesë muajshe shtatzënë .
Vizitor 06-10-2022, 19:18:33 Viewing the topic Prej nga rrjedh fjala Kimi?.
Vizitor 06-10-2022, 19:18:03 Viewing the topic DHOMA IME......
Vizitor 06-10-2022, 19:17:43 Viewing the topic Lorena Cika, shqiptarja që po trondit Italinë me fotot nudo.
Vizitor 06-10-2022, 19:17:05 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 06-10-2022, 19:16:44 Viewing the topic Dasmat Shqiptare ne Maqedoni, Ciftet jo më limuzina shëtitje me helikopter.
Vizitor 06-10-2022, 19:16:40 Viewing the topic Metabolizmi - Cfare duhet te dime?.
Vizitor 06-10-2022, 19:16:37 Viewing the topic >>Ninulla - Këngë djepi<<.
Vizitor 06-10-2022, 19:16:23 Viewing the topic Legjenda Shqiptare.
Vizitor 06-10-2022, 19:16:06 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 19:16:05 Viewing the topic Zanfina Ismajli: Ende herët për duetin me Adelinën .
Vizitor 06-10-2022, 19:15:58 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:15:45 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 06-10-2022, 19:15:32 Unknown Action
Vizitor 06-10-2022, 19:15:30 Viewing the topic Gjithçka për Qerpikët.
Vizitor 06-10-2022, 19:15:06 Viewing the topic Policia Rrugore.
Vizitor 06-10-2022, 19:14:20 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 19:14:09 Unknown Action
Vizitor 06-10-2022, 19:14:03 Viewing the topic Ne Gratë! [Për hire të së vërtetës dhe jo për vetëvlerësim].
Vizitor 06-10-2022, 19:13:44 Viewing the topic Sa kilogram kg i ka nje ton t?.
Vizitor 06-10-2022, 19:13:39 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:12:50 Viewing the topic Kapet mat Pirro Çako me Rezarta Shkurtën tek pishinat .
Vizitor 06-10-2022, 19:12:30 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:12:16 Viewing the topic Meshkuj super-seksi 🔥 (foto).
Vizitor 06-10-2022, 19:11:56 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:11:43 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:11:17 Viewing the topic Nje tregim i shkurter.
Vizitor 06-10-2022, 19:11:10 Viewing the topic Prej nga rrjedh fjala Kimi?.
Vizitor 06-10-2022, 19:10:58 Viewing the topic A jane te rrezikshme lythat?.
Vizitor 06-10-2022, 19:10:57 Viewing the topic Flori, Albatriti dhe Noga vijnë me “Tequila” .
Vizitor 06-10-2022, 19:10:56 Viewing the board Kultura.
Vizitor 06-10-2022, 19:10:45 Viewing the topic Sara Meta (info foto video).
Vizitor 06-10-2022, 19:09:41 Viewing the topic Kush ishte Helena e Trojes?.
Vizitor 06-10-2022, 19:09:29 Viewing the topic Kush ishte Helena e Trojes?.
Vizitor 06-10-2022, 19:08:56 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 06-10-2022, 19:08:55 Viewing the topic Veshjet në Fier, humbja e një tradite !.
Vizitor 06-10-2022, 19:08:48 Viewing the topic Martesat mes te afermive te nje gjaku.
Vizitor 06-10-2022, 19:08:44 Viewing the topic A tradheton anetari i mesiperm?.
Vizitor 06-10-2022, 19:08:28 Viewing the topic Si të kombinojmë ngjyrat?.
Vizitor 06-10-2022, 19:08:12 Viewing the topic Si thuhet kur vdes dikush?.
Vizitor 06-10-2022, 19:08:10 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 06-10-2022, 19:07:10 Posting in Më në fund një siriane merr guximin të flasë haptas për atë që ndjen! Respekt!.
Vizitor 06-10-2022, 19:06:24 Viewing the topic Kush ndjen me shumë, femra apo mashkulli?.
Vizitor 06-10-2022, 19:05:52 Viewing the topic Harta e Shqipërisë në kohën e Skënderbeut.
Show