Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 27-11-2021, 17:35:18 Viewing Who's Online.
Vizitor 27-11-2021, 17:35:11 Viewing the topic Inis Gjoni.
Vizitor 27-11-2021, 17:35:02 Viewing the topic Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 27-11-2021, 17:34:58 Posting in Qyfyre.com-kritika?.
Vizitor 27-11-2021, 17:34:46 Viewing the topic Kaspersky Internet security.
Vizitor 27-11-2021, 17:34:45 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:34:43 Viewing GonaMari's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:34:40 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:34:36 Posting in Kush me ndihmon per nje domain per sport.
Vizitor 27-11-2021, 17:34:30 Viewing the topic Aktiviteti fizik.
Vizitor 27-11-2021, 17:34:25 Viewing agundo's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:34:22 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:34:21 Viewing Berat Osi's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:34:20 Viewing devilsummer's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:34:10 Posting in “Smart Heritage”, rruga dixhitale e promovimit të turizmit.
Vizitor 27-11-2021, 17:34:09 Viewing the topic Cili është ky qytet ??.
Vizitor 27-11-2021, 17:34:00 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:34:00 Viewing the topic Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 27-11-2021, 17:33:58 Viewing the topic Si të kombinojmë ngjyrat?.
Vizitor 27-11-2021, 17:33:58 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:33:56 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:33:53 Viewing the topic Rrisni imunitetin duke përdorur vitaminë C.
Vizitor 27-11-2021, 17:33:52 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:33:49 Viewing the topic Tekste Këngësh Shqip.
Vizitor 27-11-2021, 17:33:42 Posting in Tekste këngësh te huaja.
Vizitor 27-11-2021, 17:33:36 Posting in kerkoj driver adsl.
Vizitor 27-11-2021, 17:33:35 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:33:31 Viewing mars92's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:33:30 Viewing the topic Cila kenge te perfaqeson sot ?.
Vizitor 27-11-2021, 17:33:27 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:33:23 Posting in SMS dhe Mesazhe Dashurie.
Vizitor 27-11-2021, 17:33:20 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:33:18 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:33:16 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:33:15 Viewing the topic Nje fjale.
Vizitor 27-11-2021, 17:33:13 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:33:12 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:33:02 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:32:58 Posting in NESE JETA DO JU DEGJONTE CFARE DO I THONIT??.
Vizitor 27-11-2021, 17:32:49 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2021, 17:32:47 Viewing ero's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:32:45 Viewing the topic Fustane NUSESH.
Vizitor 27-11-2021, 17:32:44 Viewing the topic Është më e rëndësishme mbijetesa e emrit apo mbijetesa fizike?.
Vizitor 27-11-2021, 17:32:37 Viewing Mentor Kusho's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:32:35 Viewing rubina's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:32:31 Posting in Milan, Inter, Roma, Juventus - Cila mendoni se do e fitoj Serin A .
Vizitor 27-11-2021, 17:32:28 Viewing andis's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:32:21 Viewing madnora's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:32:15 Viewing AlbionLAB's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:32:14 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:32:13 Viewing the topic Seksi Oral.
Vizitor 27-11-2021, 17:32:06 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:32:04 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:32:01 Viewing the topic Sa mund te prese një çunë......
Vizitor 27-11-2021, 17:32:00 Viewing ero's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:31:58 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:31:56 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:31:54 Viewing the topic Pyetje dhe përgjigje rreth fesë Islame.
Vizitor 27-11-2021, 17:31:50 Viewing p3llazg's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:31:48 Viewing the topic HUTBEJA PËR 28 NËNTORIN - Thirrje per Vetedijesim te Liderve tane.
Vizitor 27-11-2021, 17:31:44 Viewing lorylory's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:31:40 Viewing leonmorina's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:31:28 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:31:25 Posting in Big Brother Albania 2.
Vizitor 27-11-2021, 17:31:19 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 27-11-2021, 17:31:18 Viewing the topic Fotografi ne levizje.
Vizitor 27-11-2021, 17:31:15 Viewing nuh's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:31:14 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:31:14 Viewing the topic Thoughts, ideas, wishes, dreams, whatever u like, in english..
Vizitor 27-11-2021, 17:30:55 Posting in Për ke ju ka marrë malli?.
Vizitor 27-11-2021, 17:30:51 Viewing delfra's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:30:48 Posting in Perkthimi dhe Butonat shqip per SMF.
Vizitor 27-11-2021, 17:30:41 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:30:37 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:30:35 Viewing the board Tregu Webmasterave.
Vizitor 27-11-2021, 17:30:33 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:30:24 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:30:23 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:30:19 Viewing fabjola star's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:30:16 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:30:15 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:30:12 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 27-11-2021, 17:30:10 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:30:09 Viewing andis's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:30:08 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:30:03 Viewing the topic Për nusen që lind çun, 101 petulla !.
Vizitor 27-11-2021, 17:30:02 Posting in Pse Shqiptaret nuk u ngopen hala me politike??.
Vizitor 27-11-2021, 17:29:58 Posting in Ndërroi jetë Imzot Mark Sopi, Ipeshkëv i Kosovës.
Vizitor 27-11-2021, 17:29:54 Posting in Celularet!.
Vizitor 27-11-2021, 17:29:53 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:29:52 Unknown Action
Vizitor 27-11-2021, 17:29:50 Viewing aleksia's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:29:06 Viewing the topic Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 27-11-2021, 17:29:02 Viewing the topic Tema e Korçarëve.
Vizitor 27-11-2021, 17:29:02 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2021, 17:28:53 Viewing mariel's profile.
Vizitor 27-11-2021, 17:28:48 Posting in Ankesa!.
Vizitor 27-11-2021, 17:28:48 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 27-11-2021, 17:28:47 Viewing the topic VK - VKontakte.
Vizitor 27-11-2021, 17:28:45 Viewing the topic Berisha-Bechtel: Rruga Durrës-Kukës, arritje historike, politike dhe ekonomike .
Show