Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 25-06-2021, 16:07:44 Viewing Eliza Kosovë's profile.
Vizitor 25-06-2021, 16:07:35 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:07:12 Viewing the forum stats.
Vizitor 25-06-2021, 16:07:11 Viewing begunca's profile.
Vizitor 25-06-2021, 16:07:00 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:06:48 Viewing the topic Si ndjeheni ne kete moment?.
Vizitor 25-06-2021, 16:06:35 Viewing the topic Ideja juaj e castit.
Vizitor 25-06-2021, 16:06:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-06-2021, 16:06:18 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:06:01 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-06-2021, 16:05:58 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:05:51 Viewing the topic Natyra e femrës dhe llojet e tyre.
Vizitor 25-06-2021, 16:05:47 Posting in Kursi i Gjuhës Gjermane .
Vizitor 25-06-2021, 16:05:39 Viewing albantv's profile.
Vizitor 25-06-2021, 16:05:30 Posting in Online Albanian TV.
Vizitor 25-06-2021, 16:05:24 Viewing the topic Kënga që po e dëgjoj.
Vizitor 25-06-2021, 16:05:22 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:05:11 Posting in A eshte me te vertete Israeli gjrnerator i krizave ne bote?.
Vizitor 25-06-2021, 16:05:11 Viewing the topic Kenge popullore & te vjetra qytetare.
Vizitor 25-06-2021, 16:05:10 Viewing the topic Elmira Sadrija (info, foto, video).
Vizitor 25-06-2021, 16:05:04 Viewing the topic ALLA FRANKA KREJT SHIPTARCE .
Vizitor 25-06-2021, 16:04:51 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:04:47 Viewing enushka's profile.
Vizitor 25-06-2021, 16:04:44 Viewing the topic Si dhe pse lirohen nga burgu kapobandat e Shqiperise!.
Vizitor 25-06-2021, 16:04:28 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-06-2021, 16:04:20 Viewing the topic Si zjehen vezet?.
Vizitor 25-06-2021, 16:04:18 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:03:56 Viewing the topic Deshira e momentit.
Vizitor 25-06-2021, 16:03:48 Viewing the topic Sa gjate jetojne fluturat?.
Vizitor 25-06-2021, 16:03:40 Viewing Delfina's profile.
Vizitor 25-06-2021, 16:03:38 Viewing the topic Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 25-06-2021, 16:03:24 Viewing the topic Sigi Ziaj (info, foto, video).
Vizitor 25-06-2021, 16:03:22 Viewing the forum stats.
Vizitor 25-06-2021, 16:03:16 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 25-06-2021, 16:02:52 Viewing the topic E pyes veten pse....
Vizitor 25-06-2021, 16:02:49 Viewing the topic Rovena Noka (info foto video).
Vizitor 25-06-2021, 16:02:32 Posting in Si te kontrolloni veten nese jeni prekur nga koronavirusi.
Vizitor 25-06-2021, 16:02:30 Posting in www.asylejmani.us.
Vizitor 25-06-2021, 16:02:20 Viewing the topic Pse eshte keshtu jeta ?.
Vizitor 25-06-2021, 16:02:19 Viewing the topic Pse eshte keshtu jeta ?.
Vizitor 25-06-2021, 16:02:17 Viewing the topic Tema e Elbasanllinjve..
Vizitor 25-06-2021, 16:02:13 Viewing the forum stats.
Vizitor 25-06-2021, 16:02:12 Viewing the forum stats.
Vizitor 25-06-2021, 16:02:10 Posting in Nje pyetje per ju mjeku popullor !.
Vizitor 25-06-2021, 16:02:08 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-06-2021, 16:02:04 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:02:02 Viewing the topic Si do ta vrisnit te mesipermin.
Vizitor 25-06-2021, 16:02:01 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:02:00 Viewing the topic Tatuazhet .
Vizitor 25-06-2021, 16:01:59 Viewing the topic Pyetje-Përgjigje.
Vizitor 25-06-2021, 16:01:58 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:01:56 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:01:46 Viewing the topic Nje fjale.
Vizitor 25-06-2021, 16:01:44 Viewing the topic Thenie Dashurie..
Vizitor 25-06-2021, 16:01:33 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-06-2021, 16:01:33 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:01:27 Viewing the topic Klodi Komedi (info foto video).
Vizitor 25-06-2021, 16:01:21 Posting in Oferte nga Argetohu.Com.
Vizitor 25-06-2021, 16:01:15 Viewing the topic A tradheton anetari i mesiperm?.
Vizitor 25-06-2021, 16:01:11 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-06-2021, 16:01:08 Viewing the topic Video muzikore shqiptare!.
Vizitor 25-06-2021, 16:01:05 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:01:03 Viewing the topic Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?.
Vizitor 25-06-2021, 16:01:02 Viewing the topic Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?.
Vizitor 25-06-2021, 16:00:59 Viewing the topic News - Flash per Vipat e huaj.
Vizitor 25-06-2021, 16:00:54 Viewing Fita's profile.
Vizitor 25-06-2021, 16:00:50 Posting in Urime Ditelindjen Kinge ....
Vizitor 25-06-2021, 16:00:43 Viewing the topic Ideja juaj e castit.
Vizitor 25-06-2021, 16:00:40 Viewing the topic Dimri i Fundit.
Vizitor 25-06-2021, 16:00:31 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-06-2021, 16:00:24 Viewing the topic Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 25-06-2021, 16:00:23 Viewing the topic Gjendet një mesazh në shishe i 25 viteve më parë .
Vizitor 25-06-2021, 16:00:13 Viewing the topic Si duhen veshur te rinjte ne shkolle?!.
Vizitor 25-06-2021, 16:00:13 Viewing the topic Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi .....
Vizitor 25-06-2021, 16:00:05 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 16:00:01 Viewing the topic Cfarë i tërheq femrat më shumë tek burrat.
Vizitor 25-06-2021, 15:59:59 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 15:59:59 Viewing the topic Topalli, do nis zevendesimi i deputeteve te PS..
Vizitor 25-06-2021, 15:59:55 Viewing the topic FEMRAT E FORUMIT NE ANKAND :).
Vizitor 25-06-2021, 15:59:53 Viewing the topic Vetem tre Fjale !.
Vizitor 25-06-2021, 15:59:49 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 15:59:43 Viewing the topic Ftoj per kafe ose caj....
Vizitor 25-06-2021, 15:59:41 Viewing the topic Poezi - tregime - fantazi (erotike).
Vizitor 25-06-2021, 15:59:39 Viewing dr.korupsioni's profile.
Vizitor 25-06-2021, 15:59:33 Viewing the topic Nje fjale.
Vizitor 25-06-2021, 15:59:30 Viewing the topic ExpressionEngine - CMS e re per Blog e Portal.
Vizitor 25-06-2021, 15:59:27 Viewing the topic Flisni cfare te doni !.
Vizitor 25-06-2021, 15:59:25 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 15:59:07 Viewing the topic Miss Shqiperia 2008.
Vizitor 25-06-2021, 15:59:05 Viewing the topic Vjen nje moment dhe..!...
Vizitor 25-06-2021, 15:58:58 Viewing the board Tema Interesante.
Vizitor 25-06-2021, 15:58:54 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 15:58:52 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 25-06-2021, 15:58:45 Unknown Action
Vizitor 25-06-2021, 15:58:44 Viewing the topic Si do ta vrisnit te mesipermin.
Vizitor 25-06-2021, 15:58:42 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 25-06-2021, 15:58:36 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-06-2021, 15:58:32 Viewing the board Zëri Letrar.
Vizitor 25-06-2021, 15:58:23 Viewing the topic Sa MP keni?.
Vizitor 25-06-2021, 15:58:20 Viewing the topic Kete siper do e nisim ne....
Show