Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 22-09-2021, 15:59:51 Viewing gentushi's profile.
Vizitor 22-09-2021, 15:59:47 Posting in Restaurant "Zeri Yt".
Vizitor 22-09-2021, 15:59:37 Posting in Restaurant "Zeri Yt".
Vizitor 22-09-2021, 15:59:31 Posting in Çfarë të bëni kur nuk jeni të motivuar të bëni asgjë?.
Vizitor 22-09-2021, 15:59:30 Viewing the topic Hyseni: Serbia pengon integrimin e Kosovës. KE të ushtrojë presion .
Vizitor 22-09-2021, 15:59:08 Viewing DJTony's profile.
Vizitor 22-09-2021, 15:58:59 Viewing the topic Domethenia e terrorizmit.
Vizitor 22-09-2021, 15:58:57 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 22-09-2021, 15:58:51 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 15:58:47 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 22-09-2021, 15:58:41 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 15:58:36 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 22-09-2021, 15:58:30 Viewing the topic Kinostudio “Shqipëria e Re”.
Vizitor 22-09-2021, 15:58:24 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 22-09-2021, 15:58:19 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 15:58:15 Viewing the topic Noberda Dilaj (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 15:58:13 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 22-09-2021, 15:58:08 Viewing the board Kerko Shqip.
Vizitor 22-09-2021, 15:58:04 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 22-09-2021, 15:57:57 Viewing the topic LOST - te gjitha serite e sezonit 6 me Titra Shqip (Updated).
Vizitor 22-09-2021, 15:57:54 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 22-09-2021, 15:57:45 Viewing the topic Nje poezi per babin.
Vizitor 22-09-2021, 15:57:41 Viewing the topic Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?.
Vizitor 22-09-2021, 15:57:35 Viewing the topic Kush me ndihmon me driver.
Vizitor 22-09-2021, 15:57:32 Posting in Mamaja e Seldit: “Ju rrëfej të vërtetën për lidhjen e djalit tim me Sinanin” .
Vizitor 22-09-2021, 15:57:30 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 15:57:23 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 15:57:19 Posting in Misteri i monoliteve qe po shfaqen neper bote.
Vizitor 22-09-2021, 15:57:16 Viewing the topic Pershkrim objektiv dhe subjektiv .
Vizitor 22-09-2021, 15:57:13 Posting in Shega - ushqim dhe ilac.
Vizitor 22-09-2021, 15:57:04 Posting in Pse femrat flasin shumë?.
Vizitor 22-09-2021, 15:56:57 Posting in Statusi i Kosovës - Bisedimet ne Vjene.
Vizitor 22-09-2021, 15:56:54 Viewing the topic Si thuhet kur vdes dikush?.
Vizitor 22-09-2021, 15:56:48 Posting in Sa antar te familjes jeni..?.
Vizitor 22-09-2021, 15:56:41 Viewing Xhungla.Al's profile.
Vizitor 22-09-2021, 15:56:38 Posting in Sa antar te familjes jeni..?.
Vizitor 22-09-2021, 15:56:37 Viewing the topic A ka rëndësi madhësia e vaginës? .
Vizitor 22-09-2021, 15:56:35 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 15:56:29 Viewing the topic BAR "No Limmit" Hani pini ,flisni ca te doni, se paguan Lala Gjoni !!!!!!!!!!! .
Vizitor 22-09-2021, 15:56:28 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 15:56:27 Logging into the forum.
Vizitor 22-09-2021, 15:56:10 Viewing the topic Sofra e Gjakoves.
Vizitor 22-09-2021, 15:56:07 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 22-09-2021, 15:55:58 Viewing the topic Llogaraja, e bukur në dimër, joshëse në pranverë.
Vizitor 22-09-2021, 15:55:50 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 22-09-2021, 15:55:42 Posting in Foshnjet dëmtohen nga të qarat.
Vizitor 22-09-2021, 15:55:34 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 15:55:33 Viewing the board Lajmet e Fundit.
Vizitor 22-09-2021, 15:55:24 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 22-09-2021, 15:55:15 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 22-09-2021, 15:55:09 Unknown Action
Vizitor 22-09-2021, 15:55:05 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 22-09-2021, 15:54:59 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 22-09-2021, 15:54:56 Viewing the topic Kinezët klonojnë fshatin Hallstat të Austrisë.
Vizitor 22-09-2021, 15:54:53 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 22-09-2021, 15:54:43 Posting in Jep - merr - ngjit - prit!.
Vizitor 22-09-2021, 15:54:40 Viewing NutsMc's profile.
Vizitor 22-09-2021, 15:54:31 Viewing the topic Dashuria apo seksi, kush ju pelqen me shume dhe pse..?.
Vizitor 22-09-2021, 15:54:24 Viewing the topic [Ndihme] Per Forum Embeddable?!.
Vizitor 22-09-2021, 15:54:20 Viewing the topic Poezi te ngarkuara me emocion. :P.
Vizitor 22-09-2021, 15:54:15 Posting in Me ka shkuar mendja per....
Vizitor 22-09-2021, 15:54:12 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 22-09-2021, 15:54:06 Viewing the topic Tri incizime 100-vjeçare me zërin e Aleksandër Moisiut.
Vizitor 22-09-2021, 15:54:06 Viewing the topic Tri incizime 100-vjeçare me zërin e Aleksandër Moisiut.
Vizitor 22-09-2021, 15:54:02 Posting in Aida Doci (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 22-09-2021, 15:53:52 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 22-09-2021, 15:53:52 Posting in Ervisa Abazi (info foto video).
Vizitor 22-09-2021, 15:53:30 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 22-09-2021, 15:53:24 Posting in Cfare mendoni kur udhetoni!.
Vizitor 22-09-2021, 15:53:21 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 15:53:20 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 22-09-2021, 15:53:09 Posting in PO ose JO?.
Vizitor 22-09-2021, 15:53:00 Posting in PO ose JO?.
Vizitor 22-09-2021, 15:52:38 Posting in Luaj dhe ti me ne !.
Vizitor 22-09-2021, 15:52:28 Posting in Psikopatia - Mendja psikopatike.
Vizitor 22-09-2021, 15:52:19 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 15:52:14 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 22-09-2021, 15:52:12 Posting in Fatos Nano.
Vizitor 22-09-2021, 15:52:00 Posting in Ca ndjeni kur shikoni ish te dashurin/en?.
Vizitor 22-09-2021, 15:51:59 Viewing the topic Program per incizim te zerit te bashkebiseduesit!.
Vizitor 22-09-2021, 15:51:50 Posting in Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 22-09-2021, 15:51:49 Viewing the topic A ndjeheni i/e dashuruar !.
Vizitor 22-09-2021, 15:51:35 Viewing the topic Nexhat Behrami.
Vizitor 22-09-2021, 15:51:30 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 15:51:23 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 15:51:17 Posting in Foto te bera nga forumistet. :).
Vizitor 22-09-2021, 15:51:06 Posting in Pranvera ne foto.
Vizitor 22-09-2021, 15:50:57 Posting in Pranvera ne foto.
Vizitor 22-09-2021, 15:50:54 Posting in Striptease Club nga "A&A".
Vizitor 22-09-2021, 15:50:34 Viewing the topic Ideja juaj e castit.
Vizitor 22-09-2021, 15:50:29 Posting in Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 22-09-2021, 15:50:22 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 15:50:20 Posting in Cfarë do të bëni nesër...?.
Vizitor 22-09-2021, 15:50:11 Posting in Cfarë do të bëni nesër...?.
Vizitor 22-09-2021, 15:50:08 Viewing the topic Foto te bera nga forumistet. :).
Vizitor 22-09-2021, 15:49:42 Posting in Cfare shikoni nga dritarja juaj ?.
Vizitor 22-09-2021, 15:49:35 Posting in Shqiperia (dhe bota) ne karantine.
Vizitor 22-09-2021, 15:49:24 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 22-09-2021, 15:49:15 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 22-09-2021, 15:49:12 Viewing the topic Portokallia.
Show