Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 23-10-2021, 10:42:45 Viewing Who's Online.
Vizitor 23-10-2021, 10:42:44 Posting in Foto Qesharake.
Vizitor 23-10-2021, 10:42:42 Posting in Cfare tipi jeni?.
Vizitor 23-10-2021, 10:42:35 Posting in Foto Qesharake.
Vizitor 23-10-2021, 10:42:33 Posting in Cfare tipi jeni?.
Vizitor 23-10-2021, 10:42:32 Viewing the topic Kulmi i kulmeve!.
Vizitor 23-10-2021, 10:42:27 Viewing the topic Ardita Shala (info foto video).
Vizitor 23-10-2021, 10:42:24 Viewing the topic Me thuaj nje emer te vecante.....
Vizitor 23-10-2021, 10:42:24 Posting in Foto Qesharake.
Vizitor 23-10-2021, 10:42:23 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:42:22 Viewing the topic Zavec ambasadori i Kosoves Tiran.
Vizitor 23-10-2021, 10:42:21 Posting in Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 23-10-2021, 10:42:21 Posting in Kërkoj Këngën? [Për këngë shqiptare].
Vizitor 23-10-2021, 10:42:21 Posting in Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 23-10-2021, 10:42:17 Posting in Fundi i ëndrrës kineze të Europës.
Vizitor 23-10-2021, 10:42:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:42:09 Viewing the topic Cilet antare te forumit njihni Live !.
Vizitor 23-10-2021, 10:42:08 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:42:07 Viewing the topic Festivali i 49-te i Kenges ne TVSH.
Vizitor 23-10-2021, 10:42:05 Viewing the topic Celularet!.
Vizitor 23-10-2021, 10:41:49 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:41:48 Viewing the topic Flisni cfare te doni !.
Vizitor 23-10-2021, 10:41:35 Posting in Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 23-10-2021, 10:41:34 Posting in Disa fjale për anetarin/en paraprak/e.
Vizitor 23-10-2021, 10:41:09 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:41:06 Viewing the topic Kete apo ate...?/ This or that...?.
Vizitor 23-10-2021, 10:41:04 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:40:53 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:40:52 Viewing DEVIS's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:40:49 Viewing Purpule way's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:40:45 Viewing the topic Tragjedi ne Peshkopi, 3 vellezer vrasin motren me te dashurin per "nder" .
Vizitor 23-10-2021, 10:40:37 Viewing the topic NATO: Caku ynë nuk është Gadafi .
Vizitor 23-10-2021, 10:40:37 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:40:35 Viewing the topic Tekste këngësh te huaja.
Vizitor 23-10-2021, 10:40:35 Viewing the topic Arjola Shehu (Lajme, Info, foto, video).
Vizitor 23-10-2021, 10:40:30 Posting in Ndihmë të përgjithshme!.
Vizitor 23-10-2021, 10:40:22 Posting in Sugjerimet tuaja për "Zëri YT!".
Vizitor 23-10-2021, 10:40:06 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-10-2021, 10:40:05 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:40:04 Posting in Muzika e Jugut.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:57 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:55 Posting in Muzika e Jugut.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:53 Viewing the topic Gazeta Kosova Sot.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:48 Posting in Mirmengjesi Zerista! 🐓🌅☕.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:44 Viewing the topic Do u date Albanian girls/boys or not-Albanians?.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:44 Viewing the topic Po ta kishit afer ndonjerin nga forumi, cfar do i kishit ber ?.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:39 Posting in Shembet Teatri Kombetar ne Tirane.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:38 Viewing the forum stats.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:37 Viewing the topic Sofra e Gjakoves.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:37 Viewing the topic Informacion për qytetarët shqiptarë mbi rregullat e kalimit në vendet e Schengen.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:32 Viewing auditori's profile.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:23 Viewing the topic Apologji diplomatike ruse për komunizmin.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:23 Viewing the topic Ruleta Ruse.
Vizitor 23-10-2021, 10:39:15 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:39:11 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:38:55 Viewing the topic Vleresoje avatarin e postuesit para teje.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:39 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:38:38 Viewing the topic Doja te thoja...
Vizitor 23-10-2021, 10:38:36 Viewing the topic IM Dardi (info foto video).
Vizitor 23-10-2021, 10:38:33 Viewing the topic Barsaleta Banale~.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:30 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:28 Posting in Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:27 Viewing the topic Abuzim me emra te shqiptarve ne UK.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:25 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:38:24 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:23 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:22 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:20 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:16 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:13 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:11 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:11 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:38:02 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:56 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:53 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:44 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:42 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:40 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:38 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:37 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:37:36 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 23-10-2021, 10:37:31 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:27 Unknown Action
Vizitor 23-10-2021, 10:37:25 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:19 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:14 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:08 Viewing the topic Vullkanet!.
Vizitor 23-10-2021, 10:37:06 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:53 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:52 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:50 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:48 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:48 Viewing the topic Skena te preferuara ne filma 🍿🎞️.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:43 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:39 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:36 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:33 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:30 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:22 Viewing the topic Shoqëria Shqiptare ILIRIA ne Lion tè Frances.
Vizitor 23-10-2021, 10:36:20 Posting in Imazhe qe na tregojne sa e cuditshme dhe njekohesisht e mrekullueshme eshte Toka.
Show