Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 17-01-2021, 22:18:42 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:18:42 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:18:30 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:18:30 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:18:30 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:18:21 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:18:08 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:18:08 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:17:48 Viewing the topic Ne cfare shekulli jemi?.
Vizitor 17-01-2021, 22:17:45 Viewing the topic Proza popullore e Drenices.
Vizitor 17-01-2021, 22:17:08 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 17-01-2021, 22:17:01 Viewing the topic Pasuro fjalorin dhe argëtohu!.
Vizitor 17-01-2021, 22:16:38 Viewing the board Arkeologji.
Vizitor 17-01-2021, 22:16:35 Viewing the topic Si te rrisim gjoksin per 1 jave?.
Vizitor 17-01-2021, 22:16:25 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 17-01-2021, 22:16:21 Viewing the topic Zëri YT! përsëri me pamje të re!.
Vizitor 17-01-2021, 22:16:18 Viewing the topic Ne cfare shekulli jemi?.
Vizitor 17-01-2021, 22:16:16 Viewing the topic Kërkojë Kengen [ Për Këngë te huaja ].
Vizitor 17-01-2021, 22:15:55 Viewing the topic Gazeta "Kërkoj burrë".
Vizitor 17-01-2021, 22:15:37 Viewing the topic "Seks me pagese", tashmë përmes internetit !.
Vizitor 17-01-2021, 22:15:12 Viewing the topic Di kush per kete gje ?.
Vizitor 17-01-2021, 22:15:04 Viewing the topic Kosova duhet te shkembeje territore me Serbine! Detyrimisht!.
Vizitor 17-01-2021, 22:15:04 Viewing the topic Filmi artistik Shqiptar!.
Vizitor 17-01-2021, 22:15:04 Viewing the topic Dashuri matematikore.
Vizitor 17-01-2021, 22:15:04 Viewing the topic Si te heqim pucrat e moshes?.
Vizitor 17-01-2021, 22:15:00 Viewing the topic A mund te falet tradhetia?.
Vizitor 17-01-2021, 22:14:59 Viewing the topic Bucefali, kali legjendar i Aleksandrit .
Vizitor 17-01-2021, 22:14:03 Unknown Action
Vizitor 17-01-2021, 22:13:32 Viewing the topic Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?.
Vizitor 17-01-2021, 22:13:23 Viewing the topic Pse nuk duhet ta përdorni celularin në WC.
Vizitor 17-01-2021, 22:13:10 Unknown Action
Vizitor 17-01-2021, 22:12:49 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:12:36 Viewing the topic Sot! Dite e Re, Ngjarje te Reja..
Vizitor 17-01-2021, 22:12:23 Viewing the board Historia Bashkekohore.
Vizitor 17-01-2021, 22:12:13 Sending email to another member.
Vizitor 17-01-2021, 22:11:52 Viewing the topic Marredheniet seksuale per here te pare.
Vizitor 17-01-2021, 22:11:50 Viewing the topic www.Nastradini.com & www.ParajsaChat.com.
Vizitor 17-01-2021, 22:11:49 Viewing the topic Kur fillon te zgjatet dita?.
Vizitor 17-01-2021, 22:10:45 Unknown Action
Vizitor 17-01-2021, 22:10:35 Viewing the topic Probleme matematikore.
Vizitor 17-01-2021, 22:10:02 Viewing the topic Kur fillon te zgjatet dita?.
Vizitor 17-01-2021, 22:09:52 Registering for an account on the forum.
Vizitor 17-01-2021, 22:09:52 Viewing the board Portalet Shqiptare.
Vizitor 17-01-2021, 22:09:49 Viewing the board Portalet Shqiptare.
Vizitor 17-01-2021, 22:09:34 Viewing the topic >>Ninulla - Këngë djepi<<.
Vizitor 17-01-2021, 22:09:34 Posting in E Njejte apo Sinonim me Fjalen.
Vizitor 17-01-2021, 22:09:25 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 17-01-2021, 22:08:57 Viewing the topic Pershkruaje anetarin e mësipërm me NJE fjale! .
Vizitor 17-01-2021, 22:07:28 Viewing the topic Nje poezi per babin.
Vizitor 17-01-2021, 22:05:58 Viewing the topic Partitë në Serbi të ndara për zgjedhjet në Kosovë .
Vizitor 17-01-2021, 22:05:36 Viewing the topic Huub Stevens, trajneri i ri i Schalke 04 .
Vizitor 17-01-2021, 22:05:27 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 17-01-2021, 22:05:01 Viewing the topic LEARN ALBANIAN - MËSO GJUHËN SHQIPE.
Vizitor 17-01-2021, 22:04:47 Viewing the topic meganews.al.
Vizitor 17-01-2021, 22:03:44 Viewing the topic Agron Kulicaj padit Sajmir Tahirin .
Vizitor 17-01-2021, 22:02:54 Viewing the topic Marrëdhënia nënë-fëmijë.
Vizitor 17-01-2021, 22:02:53 Viewing the topic Le te flasim per seksin dhe te mirat e tij.
Vizitor 17-01-2021, 22:02:37 Viewing the topic Pamela Anderson.
Vizitor 17-01-2021, 22:02:02 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:52 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:52 Unknown Action
Vizitor 17-01-2021, 22:01:44 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:42 Sending email to another member.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:41 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:32 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:32 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:32 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:32 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:30 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:30 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:25 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:24 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:24 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Vizitor 17-01-2021, 22:01:13 Viewing the topic Shtatzania, gjithcka mbi nenen!.
Vizitor 17-01-2021, 22:00:53 Viewing the topic Problem me forumin!.
Vizitor 17-01-2021, 22:00:51 Viewing the topic Problem me forumin!.
Vizitor 17-01-2021, 22:00:37 Posting in 6 menyra se si mund te infektoheni me Koronavirus sipas OBSH.
Vizitor 17-01-2021, 21:59:35 Posting in Ç'ka ka te perbashket midis islamit dhe krishterizmit?.
Vizitor 17-01-2021, 21:59:21 Viewing the topic OnlyFans - Platforma qe ka revolucionarizuar pornografine online.
Vizitor 17-01-2021, 21:58:56 Viewing the topic >>Ninulla - Këngë djepi<<.
Vizitor 17-01-2021, 21:58:22 Viewing the topic Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 17-01-2021, 21:58:03 Viewing the topic SMS dashurie per naten e mire.
Vizitor 17-01-2021, 21:57:55 Posting in Fle më pak, shëndoshesh më shumë..
Vizitor 17-01-2021, 21:57:48 Viewing the topic Ardit Gjebrea: “Kënga Magjike”, sfida dhe triumfi i këngëtarëve .
Vizitor 17-01-2021, 21:57:47 Viewing the topic Rina Balaj ne bashkepunim me Adelina Ismajlin.
Vizitor 17-01-2021, 21:57:39 Viewing the topic Qumesht dallendyshe.
Vizitor 17-01-2021, 21:56:47 Viewing the topic Flisni cfare te doni !.
Vizitor 17-01-2021, 21:54:59 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 17-01-2021, 21:54:34 Viewing the topic Shkruaj emrin te shohesh fytyren tende!.
Vizitor 17-01-2021, 21:54:33 Registering for an account on the forum.
Vizitor 17-01-2021, 21:54:22 Posting in Fle më pak, shëndoshesh më shumë..
Vizitor 17-01-2021, 21:53:47 Viewing the topic Do dilnit per kafe..me anetarin siper...:) .
Vizitor 17-01-2021, 21:53:44 Viewing the topic Cfare te bejme kur na dhemb koka?.
Vizitor 17-01-2021, 21:53:42 Viewing the topic Vizionplus.TV.
Vizitor 17-01-2021, 21:53:37 Viewing the topic Foto te bera nga forumistet. :).
Vizitor 17-01-2021, 21:53:36 Viewing the topic Kam shkelur rregullat e zones Shengen! Si i behet tani?.
Vizitor 17-01-2021, 21:53:35 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 17-01-2021, 21:53:07 Registering for an account on the forum.
Vizitor 17-01-2021, 21:52:58 Viewing the topic atdhe.al.
Vizitor 17-01-2021, 21:52:29 Viewing the topic Muri i madh i gjelbert i Afrikes.
Show