Kush eshte online

×

Kush eshte online

User Time Action
Vizitor 25-03-2023, 21:03:47 Viewing Border's profile.
Vizitor 25-03-2023, 21:03:35 Logging into the forum.
Vizitor 25-03-2023, 21:03:32 Viewing the board Pyetper.
Vizitor 25-03-2023, 21:03:26 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-03-2023, 21:03:06 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 21:03:05 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 21:03:05 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 21:03:05 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 21:03:05 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 21:03:05 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 21:03:05 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 21:03:01 Viewing the topic Ke kishe dashur ta perqafoni ne këto momente nga forumi .....
Vizitor 25-03-2023, 21:02:53 Viewing the topic Big Brother Albania 4 - Live Online.
Vizitor 25-03-2023, 21:02:40 Viewing the topic Disa lloje të vitaminave që forcojnë imunitetin.
Vizitor 25-03-2023, 21:02:34 Viewing the topic Kur fillon Ramazani 2023.
Vizitor 25-03-2023, 21:02:34 Viewing the topic Kinemaja24.com - big brother vip online.
Vizitor 25-03-2023, 21:02:23 Viewing the topic Cfare mendoni kur udhetoni!.
Vizitor 25-03-2023, 21:02:23 Viewing the topic Klea Borici (info foto video).
Vizitor 25-03-2023, 21:02:21 Viewing the topic Mentor Haziri (Lajme, Info, Foto, Video).
Vizitor 25-03-2023, 21:02:20 Viewing the topic Kinemaja24.com - big brother vip online.
Vizitor 25-03-2023, 21:02:18 Posting in Ke antar keni me shume "QEJF" dhe cfare do te donit ti beni nga qejfi.... ?? ;).
Vizitor 25-03-2023, 21:02:18 Posting in Ke antar keni me shume "QEJF" dhe cfare do te donit ti beni nga qejfi.... ?? ;).
Vizitor 25-03-2023, 21:02:07 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-03-2023, 21:02:06 Posting in Ke antar keni me shume "QEJF" dhe cfare do te donit ti beni nga qejfi.... ?? ;).
Vizitor 25-03-2023, 21:01:59 Viewing the topic Luljeta Shala (info foto video).
Vizitor 25-03-2023, 21:01:57 Viewing the topic Shpat Kasapi (info, foto, video).
Vizitor 25-03-2023, 21:01:55 Viewing the topic Mumja e Zagrebit-Liber Linteus.
Vizitor 25-03-2023, 21:01:49 Viewing the topic Kinemaja24.com - big brother vip online.
Vizitor 25-03-2023, 21:01:41 Viewing the topic Sa oqeane ka bota?.
Vizitor 25-03-2023, 21:01:38 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 21:01:37 Viewing the topic Së shpejti në një TV telenovela “Domenika, Seldi dhe Sinani” .
Vizitor 25-03-2023, 21:01:30 Viewing the topic Kalaja me e vjeter ne shqiperi.
Vizitor 25-03-2023, 21:01:27 Viewing the topic Arta Kabashi (Lajme, info, foto, video).
Vizitor 25-03-2023, 21:01:16 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 21:01:10 Viewing the topic Kinemaja24.com - big brother vip online.
Vizitor 25-03-2023, 21:01:06 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 21:01:05 Viewing the topic Si e imagjinoni personin siper jush?.
Vizitor 25-03-2023, 21:00:57 Posting in Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 25-03-2023, 21:00:57 Sending email to another member.
Vizitor 25-03-2023, 21:00:51 Viewing the topic Trekendeshi i Bermudes!.
Vizitor 25-03-2023, 21:00:39 Posting in Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 25-03-2023, 21:00:29 Posting in Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 25-03-2023, 21:00:29 Viewing the topic Kur fillon Ramazani 2023.
Vizitor 25-03-2023, 21:00:19 Posting in Cfare do të shkruanit ne një xham te veshur nga avulli.
Vizitor 25-03-2023, 21:00:11 Viewing the topic Si perdoret vaji i Sinapit?.
Vizitor 25-03-2023, 21:00:01 Viewing the topic Dashuria ne internet - realitet i ri.
Vizitor 25-03-2023, 20:59:52 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:59:46 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:59:36 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:59:35 Viewing the topic Si te rrisim rruazat e bardha?.
Vizitor 25-03-2023, 20:59:27 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:59:26 Viewing the topic A medoni se zeri yt duhet te ket nje tem per Artitekure dhe ndertim..
Vizitor 25-03-2023, 20:59:13 Nothing, or nothing you can see...
Vizitor 25-03-2023, 20:59:07 Posting in DEPRESIONI TE ADOLESHENTËT DHE VETËVRASJET.
Vizitor 25-03-2023, 20:58:49 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:58:37 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:58:26 Posting in Mbrojtja e organizmit.
Vizitor 25-03-2023, 20:58:25 Viewing the topic Big Brother Albania 4 - Live Online.
Vizitor 25-03-2023, 20:58:12 Viewing the topic Australia dhe Aborigjenët.
Vizitor 25-03-2023, 20:58:10 Posting in English Posters wanted.
Vizitor 25-03-2023, 20:58:07 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:58:07 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:58:02 Viewing the topic Valet detare,Baticat dhe Zbaticat(Marete).
Vizitor 25-03-2023, 20:58:00 Viewing the topic Si të heqim kilet e tepërta.
Vizitor 25-03-2023, 20:57:48 Viewing the topic Kinemaja24.com - big brother vip online.
Vizitor 25-03-2023, 20:57:31 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:57:21 Sending email to another member.
Vizitor 25-03-2023, 20:57:21 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:57:17 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:57:12 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-03-2023, 20:57:08 Viewing the board index of Zerion.
Vizitor 25-03-2023, 20:57:03 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:57:01 Viewing the topic Si te rrisim rruazat e bardha?.
Vizitor 25-03-2023, 20:56:57 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:56:55 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:56:54 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:56:49 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 25-03-2023, 20:56:38 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 25-03-2023, 20:56:36 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:56:28 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 25-03-2023, 20:56:28 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 25-03-2023, 20:56:17 Posting in Kënga që po dëgjoj.
Vizitor 25-03-2023, 20:56:08 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:55:58 Viewing the topic Fjalet e qiririt - analize letrare.
Vizitor 25-03-2023, 20:55:51 Sending email to another member.
Vizitor 25-03-2023, 20:55:50 Posting in Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 25-03-2023, 20:55:41 Posting in Cfare po hani ose po pini tani?.
Vizitor 25-03-2023, 20:55:35 Viewing the topic Kinemaja24.com - big brother vip online.
Vizitor 25-03-2023, 20:55:23 Viewing the topic Lekë të reja vs. lekë të vjetra.
Vizitor 25-03-2023, 20:55:18 Viewing the topic Xhelozia ne Dashuri!!.
Vizitor 25-03-2023, 20:55:14 Viewing the topic E Njejte apo Sinonim me Fjalen.
Vizitor 25-03-2023, 20:55:11 Viewing the topic Cdo te thote intimidim?.
Vizitor 25-03-2023, 20:54:56 Viewing the topic Kinemaja24.com - big brother vip online.
Vizitor 25-03-2023, 20:54:55 Viewing the topic Me çfarë po merreni tani (kuptohet, përveç forumit)?.
Vizitor 25-03-2023, 20:54:49 Viewing the topic Big Brother Albania 4 - Live Online.
Vizitor 25-03-2023, 20:54:49 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:54:15 Viewing the topic Trupi dhe Truri (Femrat pyesin, meshkujt përgjigjen).
Vizitor 25-03-2023, 20:54:09 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:53:52 Unknown Action
Vizitor 25-03-2023, 20:53:50 Viewing the topic Zgjidhni fustane ngjyrë portokalli.
Show