×

Vlerësimet dhe lavdërimet na kënaqin; kritikat na ndihmojnë të ecim para

ZY ne Twitter

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 1216

Zeri im - Zeri yt - Zerion

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 3 4 5 6 ... 8 » · 176 · 3322

Probleme

Nisur nga Elgir  | Postimi i fundit nga M A X    · 19 · 1840

Sugjerime per forumin

Nisur nga Poshnjari  | Postimi i fundit nga M A X    · 9 · 324

Role Playing Games

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 7 · 281

Ndihme me Zerin

Nisur nga Pilivesa  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 3 4 5 6 ... 12 » · 276 · 28689

Temat për seksin

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Grens(Wiliams)    « 1 2 » · 48 · 7345

Ndihme me Zerion

Nisur nga Monique  | Postimi i fundit nga Mishel...............    · 13 · 477

Problem me forumin!

Nisur nga MUAHHH  | Postimi i fundit nga Gjumashi    « 1 2 3 4 5 6 ... 27 » · 671 · 37504

Zeri Yt ne iPhone, iPod, etj...

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 » · 30 · 2547

Problem me emailin e pranimit

Nisur nga Veptima  | Postimi i fundit nga Kisss    · 1 · 731

I pytje per Maksin

Nisur nga altinmurati  | Postimi i fundit nga whitesnake    · 12 · 1131

Cfare i mungon forumit tone?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Kisss    « 1 2 3 4 5 6 ... 10 » · 233 · 14347

E shkruajtura anglisht ne tema shqip.

Nisur nga CTS  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 » · 75 · 18715

Votoni Zeriyt.com

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga whitesnake    « 1 2 3 4 5 6 » · 126 · 23278

Ndryshime te rendesishme ne profile

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    « 1 2 » · 42 · 2924

Moderimi i temave

Nisur nga Amy A.  | Postimi i fundit nga Charlie    · 3 · 1518

Sugjerim!

Nisur nga Misss  | Postimi i fundit nga M A X    · 17 · 1329

Zeri YT! gjithmone prane jush

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga * AηesSa *    · 3 · 1059

Kritikë forumit

Nisur nga h75  | Postimi i fundit nga Charlie    · 5 · 1311

ZY do te mbyllet!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 19 · 2115

Sugjerimet tuaja për "Zëri YT!"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 3 4 5 6 ... 16 » · 399 · 42184

Disa statistika nga ZY

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 4 · 1551

Ide dhe sugjerime per zerin e ri?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga mistrecishqiptar    « 1 2 3 » · 60 · 6323

WTF

Nisur nga moçali  | Postimi i fundit nga moçali    · 2 · 1003

Feja e Shqiptarit ..

Nisur nga HolD*eM  | Postimi i fundit nga alfeko sukaraku    · 5 · 1194

Rreth bashkangjitjeve ne forum

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 8 · 1240

Zëri YT! përsëri me pamje të re!

Nisur nga Syrgjyn  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 3 4 5 » · 121 · 13839

Nen forumi - Zone e Lire - ose Zeri Pa Censure

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga SteriOtipi B    « 1 2 3 4 5 6 ... 9 » · 219 · 10760

Disa ndryshime....

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 897

Ankese

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga M A X    · 21 · 3338

ANKESEEEEEEEEEEEEEEEEE

Nisur nga Stefi  | Postimi i fundit nga M A X    · 10 · 1294

Kerkimi permes e-mail:

Nisur nga Brentiani  | Postimi i fundit nga Brentiani    · 2 · 1048

ANKESA

Nisur nga SteriOtipi B  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 940

Ankes!

Nisur nga pse  | Postimi i fundit nga Kinge    · 13 · 1498

Perjashtimi nga forumi.

Nisur nga Anesti  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 11 · 1362

Probleme me pm !

Nisur nga HekurrThyesi  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    « 1 2 » · 26 · 2417