A mund te ndërtohet një një statistike apo grafik i larmise se temave në forum? - Meta

×
Hyrja
Profili

A mund te ndërtohet një një statistike apo grafik i larmise se temave në forum?

A mund te ndërtohet një një statistike apo grafik i larmise se temave në forum?

· 2 · 1345

  • Postime: 691

ne: 01-08-2008, 18:34:57
Me shum pyetja i drejtohet moderatoreve .Do te ishte me interes nëse do t paraqitnit një statistike ose grafik për të parë se si janë te orientuar antaret ne bisedate tyre.E kështu dote na jepet mundësia te shikojme se rinija jonë është e prirur për zhvillimin e moralit apo është viktime e pasioneve te vetvetes si tipare bologjike apo seksuale.Nisem për një studim te tillë pasi crregullimet shoqërore e kanë zanafillen ne natyren njerëzore dhe varen nga jopersosmeria e kësaj natyre.Kështu besoj se sociologet apo psokologet dhe nga eksperienca e jetës në forum do të mund te na japin një konfiguracion,te tiparit shoqërore ne karakter,sa te komunikueshem janë, pranohet kritika apo kundërshtohet pa llogjike nga reflekse te lindura,etj Pra a ka raste qe te rijte grinden dhe pastaj gjen vend pajtimi.Sa janë tendencat e te rijeve për tumesuar,ne tema të ndryshme,politike,shoqërore,fetare profesionale dhe edukative.Faleminde rit.

  • Postime: 26705
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 02-08-2008, 09:37:47
http://www.zeriyt.com/stats.html

Une i pergjigjem mesazheve!!!

Temat e fundit