Disa ndryshime.... - Meta

×
Hyrja
Profili

Disa ndryshime....

· 1 · 1045

Disa ndryshime....

· 1 · 1045

 • Postime: 26705
 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  ne: 27-04-2009, 00:54:16
  Jane bere disa ndryshime te vogla ne menyren se si do te funksionojne disa rubrika ne te ardhmen.
  Keshtu BarKafe Lounge "Zëri YT!", nenrubrikat qe i perkasin si dhe te Dashuria dhe Seksi do te jene nen kujdesin direkt timit dhe Syrgjynit. Ne kete menyre nuk do te jete me e nevojshme te kete moderatore per ato rubrika.
  Me kete rast jepet mundesia qe komuniteti te kontriboje me direkt ne mirembajtjen e forumit. Konkretisht, nese ka dicka qe nuk shkon ne nje teme apo postim, apo eshte ne kundershtim me rregulloren, cdo anetar ka mundesine te raportoje ate thjeshte duke klikuar butonin "Raportoje", buton ky qe ndodhet ne cdo teme dhe ne cdo postim. Dhe do te jem une personalisht apo Syrgjyni qe do te merret me te.

  U shtua gjithashtu dhe nje nenrubrike te "Dashuria dhe seksi", konkretisht "Edukate Seksuale". Kjo rubrike do te mund te lexohet e shikovet vetem nga anetaret me mbi 10 postime. Aty do duhet te jene vetem temat kryekeput rreth seksit. Duhet te kihet parasysh se pavarisht te kesaj rubrike, kjo nuk duhet te kuptohet si mundesi per te hapur tema banale apo gati gati pornografike. Ne kete pike nuk ka ndryshuar gje. Krijimi i saj eshte vetem qe te kete nje grup te kontrolluar anetaresh qe mund ta aksesojne dhe jo cdokush.

  Temat e fundit