×
Hyrja
Profili

Ide dhe sugjerime per zerin e ri?

· 61 · 6616

Ide dhe sugjerime per zerin e ri?

· 61 · 6616

 • Postime: 691
 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #50 ne: 28-07-2009, 13:44:44
  1-Sticky topic te jete ne te njejten menyre si vbulletin se ashtu dallohet me qarte nese eshte sticky topic

  2-Tek Pergjigje e shpejte te shtohet dhe bbc,fonts, sic del kur klikon  

  Dmth te shtohen kodet te gjitha kto

  3- Komentet tek fotot e profilit


  Kaq besoj per tani :)

  • Postime: 26690
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #51 ne: 28-07-2009, 15:13:43
  Citim
  2.ndryshimi i ngjyrave eshte shume e domosdoshme

  Cfare ngjyrash sugjeron ti?

  • Postime: 26690
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #52 ne: 28-07-2009, 15:16:36
  1-Sticky topic te jete ne te njejten menyre si vbulletin se ashtu dallohet me qarte nese eshte sticky topic

  2-Tek Pergjigje e shpejte te shtohet dhe bbc,fonts, sic del kur klikon  

  Dmth te shtohen kodet te gjitha kto

  3- Komentet tek fotot e profilit


  Kaq besoj per tani :)  Per te paren nuk di cfare dallimi te kete me shume, kur per momentin kryetemat kane sfond te ndryshem nga temat normale.
  Per te dyten do shikojme ta bejme.

  • Postime: 12347
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #53 ne: 28-07-2009, 15:32:50

  • Postime: 26690
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #54 ne: 28-07-2009, 16:37:14
  e bardhe e kuqe e zeze shikoje kete  ;)

  http://www.colourlovers.com/trend/websitecolors/6243/2008/02/28/ITS_-_Infrastructure_Technology_Services

  Cool fare. Me kete model na ndihmon shume.
  Syrgjyn, shef re si duhet?! :D

  • Postime: 3788
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #55 ne: 29-07-2009, 05:47:44
  1-Sticky topic te jete ne te njejten menyre si vbulletin se ashtu dallohet me qarte nese eshte sticky topic

  Nuk e di për çfarë pikërisht e ke fjalën, sepse pamje të ndryshme (edhe për vBulletin) mund t'i shfaqin kryetemat ndryshe. Ke ndonjë shembull konkret?

  2-Tek Pergjigje e shpejte te shtohet dhe bbc,fonts, sic del kur klikon  

  Dmth te shtohen kodet te gjitha kto

  Hmm, pra ti propozon që përgjigjia e shpejtë të ketë të njëjtin funksionalitet dhe të japë po ato mundësi si edhe përgjigjia e zakonshme?

  3- Komentet tek fotot e profilit

  Kjo varet nga modifikimi që përdorim për profilet, por mund ta shtojmë vetë më vonë nëse versionet e reja të modifikimit nuk e shtojnë këtë mundësi.

  Cool fare. Me kete model na ndihmon shume.
  Syrgjyn, shef re si duhet?! :D

  E shoh :) Më pëlqen, por ndryshimi i ngjyrave është diçka që bëhet në fund fare. Sidoqoftë, jam shumë dakord që ngjyrat duhen ndryshuar.

  • Postime: 691
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #56 ne: 29-07-2009, 12:42:43
  E kam fjalen per SitckyTopic te dali pak me ne krye te temave te tjera te kete vije ndarese, ndersa per pergjigjen e shpejt propozoj qe te kete kodet sic i permenda me lart si bold,italic etj por te reduktuara jo te gjitha si format vbulletin pak a shume.Shkurt fare dua te dal qe seshte nevoja qe te behet vbulletin sic kerkojne disa kur mund te behet fare mire dhe kshu sic eshte ne smf.

  • Postime: 18280
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #57 ne: 29-07-2009, 19:23:04
  Opsionet e profilit mund te kthehen ne shqip psh?!.. :)

  • Postime: 12347
  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar

  #58 ne: 29-07-2009, 21:18:35
  Syrgjo mos me harro ate listen e injorimit qe te thashe se me zgjidh ca pune me ate  ;)

  • Postime: 3788
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #59 ne: 29-07-2009, 23:30:24
  Opsionet e profilit mund te kthehen ne shqip psh?!.. :)

  Po, mund të kthehen.

  Syrgjo mos me harro ate listen e injorimit qe te thashe se me zgjidh ca pune me ate  ;)

  Nuk harroj.

  • Postime: 29
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar

  #60 ne: 20-10-2009, 15:32:33
  bombardoni me emaile antaret e vjter te rikthehen prap ;P. Ose ku di un beni nai ndryshim ne pamje dicka me tkohes se ka ardh koha per ndryshim besoj

  Temat e fundit