×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 07-06-2019, 23:25:11 »

Sidoqofte nuk eshte fare intuitive keshtu si eshte tani. Do shoh ta permiresoj sapo te mundem.
Postuar nga: Parloté
« ne: 07-06-2019, 22:53:45 »

Hyn në mesazhet. Kur të del faqja e mesazheve aty ku shkruan DATA në të majtë është opcioni CHANGE VIEW.  Pastaj e sheh mesazhin e marë dhe të dërguar.  :)
Postuar nga: Ωμέγα
« ne: 07-06-2019, 17:52:25 »

E gjeta. Ishte për budallenjtë si i themi ne këndej  :-[
Edhe une nuk po i gjej dot mesazhet e derguara. Ku ishte ky opsion?
Postuar nga: Parloté
« ne: 07-06-2019, 16:50:26 »

E gjeta. Ishte për budallenjtë si i themi ne këndej  :-[
Postuar nga: Parloté
« ne: 07-06-2019, 15:37:07 »

Po.
Kërkoj falje se nuk isha e qartë në pyetje.
Postuar nga: M A X
« ne: 07-06-2019, 15:34:14 »

A egziston opcioni Outbox dhe ku mund ta gjej nëse po?

Falemnderës.

Mesazhet private e ke fjalen?
Postuar nga: Parloté
« ne: 07-06-2019, 14:59:51 »

A egziston opcioni Outbox dhe ku mund ta gjej nëse po?

Falemnderës.
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 05-04-2019, 17:38:26 »

Profile - modify profile - notifications
faleminderit
Postuar nga: M A X
« ne: 05-04-2019, 17:29:56 »

Profile - modify profile - notifications
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 05-04-2019, 17:27:22 »

Si mund te shmang njoftimet qe me vijne ne telefon kur postohet ne forum, hyra tek profili im por nuk gjeta ndonje opsion.