×

Sondazh

Na vizitoni nga PC apo nga Mobile

Nga Kompjuteri (Desktop PC, Laptop)
0 (0%)
Nga Celulari
2 (66.7%)
Nga Tableti
0 (0%)
Kompjuter dhe Celular
1 (33.3%)

Numri i anetareve qe votuan: 3

Nga e vizitoni Zerin me se shumti, nga kompjuteri apo nga celulari?

Nga e vizitoni Zerin me se shumti, nga kompjuteri apo nga celulari?

· 7 · 4699

 • Postime: 26403
 • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 09-06-2019, 00:19:02
Perdorni desktopin (Laptop, PC) apo celularin per te hyre ketu?

 • Postime: 7049
 • Gjinia: Femer
erlehta
#1 ne: 09-06-2019, 05:54:43
Nga celulari 😊

 • Postime: 3250
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#2 ne: 09-06-2019, 11:01:53
nga te dyja.

 • Postime: 1104
 • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#3 ne: 09-06-2019, 11:26:28
Nga teli me shumë

 • Postime: 304
Alban
#4 ne: 09-06-2019, 20:03:39
Vetem nga telefoni e vizitoj.

 • Postime: 609
 • Gjinia: Mashkull
Ωμέγα
#5 ne: 21-10-2019, 10:10:05
Vetem nga Smartphone🤳📲

 • Postime: 7049
 • Gjinia: Femer
erlehta
#6 ne: 22-10-2019, 16:17:31
Nga celulari është me lehte cak cak. Tani bëhen e gabime drejtshkrimore ka cak caku por kuptohen e falen 😁