×

Probleme me pm !

· 27 · 2123

Probleme me pm !

· 27 · 2123

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#25 ne: 24-09-2008, 00:18:02
Sot kanë qenë fikur dritat :D ne datacenter ku është vendosur serveri ndaj pati shkëputje te gjata dhe probleme te tjera. Provo tani nëse çdo gjë ecën ne rregull.
Btw, c'ne kaq vecanerisht seksi sot? :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#26 ne: 24-09-2008, 00:21:20
Tani Po.. :)

Btw hiç veç për qejf...me rrin 12sahati zakonisht :D

Edhe pak do hiqen krejt :LOL :LOL....atehere serveri sdo punoje me :LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super