×

Sugjerime per forumin

· 10 · 91

Sugjerime per forumin

· 10 · 91

 • Postime: 1061
 • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
ne: 09-06-2019, 21:06:50
Duke qene se forumi gjithmon do kete nevoje per ndryshime dhe rregullime mendoj te jetë një temë me e detajuar për këtë.
Nje sugjerim që kam është ndryshimi i ngjyrës se linkeve. Me ngjyren e tekstit nuk kuptohet asgjë.  :S :(
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#1 ne: 10-06-2019, 10:09:55
Sikur me ke lexuar mendjen Poshnjari :) :
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1061
 • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#2 ne: 10-06-2019, 11:52:39
Sikur me ke lexuar mendjen Poshnjari :) :
Ja kam thene Oltit nga momenti i pare por spo me degjon.  :(
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#3 ne: 10-06-2019, 12:08:33
Sigurisht qe ju kam degjuar, por prisni pak.
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1526
 • Gjinia: Femer
Parloté
#4 ne: 11-06-2019, 06:45:16
Jemi mësuar me Word ku linqet janë me ngjyrë të kaltërt. Unë mendoj se do të mjaftonte të lihej shprazëtirë mes tekstit dhe linkut.  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#5 ne: 15-06-2019, 09:50:41
@Poshnjari linqet u bene
 

@Charlie edhe ajo qe kerkove ti u vendos


Ndryshime/permiresime te tjera

Ne faqe te pare u vendosen dhe u rregulluan disa gjera te vogla


Titujt e ngjitur ne krye tani jane pak me te gjate dhe te klikueshem. Gjithashtu eshte shtuar edhe titulli rubrikes#


Jane shtuar butona per ndarje te temave ne mediat sociale (FB, FB Messenger, Twitter, WhatsApp)


Te njejtet butona, por vetem per versionin mobile te faqes


U zevendesua pak butoni i editimit neper postime.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super x 1

 • Postime: 101
Passion
#6 ne: 15-06-2019, 09:57:12
S'postoj dot foto Poshnjari.

Help.  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1061
 • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#7 ne: 15-06-2019, 11:14:40
Bravo @MAX goxha ndryshime te mira
S'postoj dot foto Poshnjari.

Help.  :D
Ke dy menyra per te postuar foto. Mund te ngarkosh duke shtypur choose ose duke ngarkuar me link nga faqe te jashtme. Por fillimisht duhet te shtypesh TESTOJE qe te shfaqen edhe opsionet e tjera.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1061
 • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#8 ne: 15-06-2019, 11:18:21
@Max ngjyra blu e linkut po me pelqen, por ajo behet blu per linket qe jane vizituar. Nga tel po e testoj.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#9 ne: 15-06-2019, 14:38:28
@Max ngjyra blu e linkut po me pelqen, por ajo behet blu per linket qe jane vizituar. Nga tel po e testoj.

U rregullua!
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super