×
Hyrja
Profili

Sugjerime per forumin

Sugjerime per forumin

· 10 · 514

 • Postime: 1111
 • Gjinia: Mashkull

ne: 09-06-2019, 21:06:50
Duke qene se forumi gjithmon do kete nevoje per ndryshime dhe rregullime mendoj te jetë një temë me e detajuar për këtë.
Nje sugjerim që kam është ndryshimi i ngjyrës se linkeve. Me ngjyren e tekstit nuk kuptohet asgjë.  :S :(

 • Postime: 7064
 • Gjinia: Femer

#1 ne: 10-06-2019, 10:09:55
Sikur me ke lexuar mendjen Poshnjari :) :

 • Postime: 1111
 • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 10-06-2019, 11:52:39
Sikur me ke lexuar mendjen Poshnjari :) :
Ja kam thene Oltit nga momenti i pare por spo me degjon.  :(

 • Postime: 26688
 • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 10-06-2019, 12:08:33
Sigurisht qe ju kam degjuar, por prisni pak.

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer

#4 ne: 11-06-2019, 06:45:16
Jemi mësuar me Word ku linqet janë me ngjyrë të kaltërt. Unë mendoj se do të mjaftonte të lihej shprazëtirë mes tekstit dhe linkut.  :)

 • Postime: 26688
 • Gjinia: Mashkull

#5 ne: 15-06-2019, 09:50:41
@Poshnjari linqet u bene
 

@Charlie edhe ajo qe kerkove ti u vendos


Ndryshime/permiresime te tjera

Ne faqe te pare u vendosen dhe u rregulluan disa gjera te vogla


Titujt e ngjitur ne krye tani jane pak me te gjate dhe te klikueshem. Gjithashtu eshte shtuar edhe titulli rubrikes#


Jane shtuar butona per ndarje te temave ne mediat sociale (FB, FB Messenger, Twitter, WhatsApp)


Te njejtet butona, por vetem per versionin mobile te faqes


U zevendesua pak butoni i editimit neper postime.

 • Postime: 229

#6 ne: 15-06-2019, 09:57:12
S'postoj dot foto Poshnjari.

Help.  :D

 • Postime: 1111
 • Gjinia: Mashkull

#7 ne: 15-06-2019, 11:14:40
Bravo @MAX goxha ndryshime te mira
S'postoj dot foto Poshnjari.

Help.  :D
Ke dy menyra per te postuar foto. Mund te ngarkosh duke shtypur choose ose duke ngarkuar me link nga faqe te jashtme. Por fillimisht duhet te shtypesh TESTOJE qe te shfaqen edhe opsionet e tjera.

 • Postime: 1111
 • Gjinia: Mashkull

#8 ne: 15-06-2019, 11:18:21
@Max ngjyra blu e linkut po me pelqen, por ajo behet blu per linket qe jane vizituar. Nga tel po e testoj.

 • Postime: 26688
 • Gjinia: Mashkull

#9 ne: 15-06-2019, 14:38:28
@Max ngjyra blu e linkut po me pelqen, por ajo behet blu per linket qe jane vizituar. Nga tel po e testoj.

U rregullua!

Temat e fundit