×

Zeri do te kaloje ne nje server te ri

· 7 · 661

Zeri do te kaloje ne nje server te ri

· 7 · 661

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 28-01-2011, 16:11:02
Ne oret ne vazhdim mund te kete shkeputje pasi forumet e ZY do te kalojne ne nje server te ri. Keshtu qe nese nuk ju hapet faqja s'ka arsye per panik sepse thjeshte po behet transferimi ne shtepine e re, e cila eshte me luksoze se kjo aktualja :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#1 ne: 28-01-2011, 16:22:38
Po ti sot e gjete me e mbyll .... ah fjala e lire thuaj :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#2 ne: 28-01-2011, 19:17:09
Kalim te mbare dhe ishalla nuk humb dikush rruges lol  :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#3 ne: 29-01-2011, 16:18:39
Kalimi u be. Sidoqofte akoma mund te kete shkeputje derisa te jene shperndare kudo adresat e reja qe drejtojne te Zeriyt.com
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18290
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#4 ne: 31-01-2011, 13:19:47
Kjo ora e forumit ca ka? :D... thote 22:19..eshte 12:19
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
BEDRI.PR
#5 ne: 01-05-2011, 06:45:35
kam harruar pasin  dhe imelin sika  mundsi  memarr pasin  dhe  imelin jom  tuekerku pomethot juka  ardh  nji  imel dhe siduket poshkon  ne imel  tedikujt julutem  te  bani bllok  se  imeli  nuk  posedoj  un se  ekam  harru
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 260
Monique
#6 ne: 29-03-2019, 14:23:37
Kam gjetur para ca kohesh nje faqe ku ishim ne nje periudhe tranzitore , LOL

E per kaq vite jam cmall tu lexu gomarlliqet aty :P

https://www.tapatalk.com/groups/zeriytfr/

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super