×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 19-06-2019, 10:45:57 »

Disa ndryshime me rendesi per profilet dhe mesazhet private kur vizitohen e perdoren nga pajisje mobile (smartphone)

 
 


 
 
Postuar nga: Charlie
« ne: 17-06-2019, 16:02:00 »

Charlie e ka fjalen per brenda rubrikave. Sdq do rregullohet dhe ajo.

Po pra per ate e kisha fjalen. Faleminderit sepse nuk i merrke vesh kush ka postu i fundit :D
Postuar nga: M A X
« ne: 16-06-2019, 20:24:43 »

@Parloté ato opsionet Outbox e te tjera ne MP https://www.zerion.net/pm/ u rivendosen. Do duhet te kishin qene gjithmone aty, por gabimisht ishin hequr.
 
Postuar nga: Parloté
« ne: 14-06-2019, 13:44:37 »

Nuk është I vetmi 🙂 Unë as që e kisha vërnë re.
Postuar nga: M A X
« ne: 14-06-2019, 08:22:24 »

Charlie e ka fjalen per brenda rubrikave. Sdq do rregullohet dhe ajo.
Postuar nga: Parloté
« ne: 14-06-2019, 07:01:05 »

Kështu më del mua
 

 
Postuar nga: Charlie
« ne: 11-06-2019, 14:23:19 »

Mendon në celular? Nëse hyn nga iPad ose kompjuter aty e ke  ;)

Mua nuk me del as nga PC as nga celulari se kush ka qene postuesi i fundit ne nje teme.
Postuar nga: Parloté
« ne: 11-06-2019, 06:40:33 »

MAX, do ta doja qe ta ktheje ate opsionin qe tregon se kush ka qene postuesi i fundit ne ate teme.

Mendon në celular? Nëse hyn nga iPad ose kompjuter aty e ke  ;)
Postuar nga: Charlie
« ne: 10-06-2019, 13:44:55 »

MAX, do ta doja qe ta ktheje ate opsionin qe tregon se kush ka qene postuesi i fundit ne ate teme.
Postuar nga: Poshnjari
« ne: 10-06-2019, 12:59:35 »

Mua po