×

Zeri im - Zeri yt - Zerion

Zeri im - Zeri yt - Zerion

· 173 · 2085

 • Postime: 6718
 • Gjinia: Femer
erlehta
#150 ne: 05-06-2019, 02:02:35
I missed you guys so much!!!!!

Ku je moj e embel 😍😍😍
Mirëserdhe 😘

 • Postime: 22622
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#151 ne: 05-06-2019, 07:22:43
I missed you guys so much!!!!!

Mireserivjen  :perqafim

 • Postime: 3137
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#152 ne: 05-06-2019, 07:58:48
Mire se na erdhet :)

 • Postime: 134
Passion
#153 ne: 05-06-2019, 08:03:16
Mire se rigjete Zerin e zeristet. :)

 • Postime: 12738
Mishel...............
#154 ne: 05-06-2019, 11:59:02
I missed you guys so much!!!!!

Miss u too mi :P

 • Postime: 1578
 • Gjinia: Femer
Parloté
#155 ne: 05-06-2019, 13:49:35
I missed you guys so much!!!!!

Rikthim të këndshëm 🤗

 • Postime: 4008
 • Gjinia: Femer
SwEeTNeSs
#156 ne: 06-06-2019, 01:05:19
Flm evribadi :D

 • Postime: 4209
Charlie
#157 ne: 06-06-2019, 17:18:39
Nafija in da house yoo yooo :D

 • Postime: 776
 • Gjinia: Mashkull
Dalber
#158 ne: 06-06-2019, 17:20:19
Nafija in da house yoo yooo :D

Dybeque time thua LOL

 • Postime: 4209
Charlie
#159 ne: 06-06-2019, 17:25:31
Dybeque time thua LOL

Asiher nuk i dihet :D :D 

Mire se ke ardhe edhe ti shoku :)

 • Postime: 18304
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#160 ne: 07-06-2019, 06:25:08
Nga tel duket super

 • Postime: 22622
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#161 ne: 10-06-2019, 12:36:38
Ju vijne njoftime te tilla si ky shembulli meposhte, per rubrika dhe temat e abonuara si dhe per mesazhet private?

 • Postime: 134
Passion
#162 ne: 10-06-2019, 12:40:23
Ju vijne njoftime te tilla si ky shembulli meposhte, per rubrika dhe temat e abonuara si dhe per mesazhet private?Mua jo!  :)

 • Postime: 1065
 • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#163 ne: 10-06-2019, 12:59:35
Mua po

 • Postime: 4209
Charlie
#164 ne: 10-06-2019, 13:44:55
MAX, do ta doja qe ta ktheje ate opsionin qe tregon se kush ka qene postuesi i fundit ne ate teme.

 • Postime: 1578
 • Gjinia: Femer
Parloté
#165 ne: 11-06-2019, 06:40:33
MAX, do ta doja qe ta ktheje ate opsionin qe tregon se kush ka qene postuesi i fundit ne ate teme.

Mendon në celular? Nëse hyn nga iPad ose kompjuter aty e ke  ;)

 • Postime: 4209
Charlie
#166 ne: 11-06-2019, 14:23:19
Mendon në celular? Nëse hyn nga iPad ose kompjuter aty e ke  ;)

Mua nuk me del as nga PC as nga celulari se kush ka qene postuesi i fundit ne nje teme.

 • Postime: 1578
 • Gjinia: Femer
Parloté
#167 ne: 14-06-2019, 07:01:05
Kështu më del mua
 

 
« Editimi i fundit: 14-06-2019, 08:05:47 nga Gjumashi »

 • Postime: 22622
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#168 ne: 14-06-2019, 08:22:24
Charlie e ka fjalen per brenda rubrikave. Sdq do rregullohet dhe ajo.

 • Postime: 1578
 • Gjinia: Femer
Parloté
#169 ne: 14-06-2019, 13:44:37
Nuk është I vetmi 🙂 Unë as që e kisha vërnë re.

 • Postime: 22622
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#170 ne: 16-06-2019, 20:24:43
@Parloté ato opsionet Outbox e te tjera ne MP https://www.zerion.net/pm/ u rivendosen. Do duhet te kishin qene gjithmone aty, por gabimisht ishin hequr.
 

 • Postime: 4209
Charlie
#171 ne: 17-06-2019, 16:02:00
Charlie e ka fjalen per brenda rubrikave. Sdq do rregullohet dhe ajo.

Po pra per ate e kisha fjalen. Faleminderit sepse nuk i merrke vesh kush ka postu i fundit :D

 • Postime: 22622
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#172 ne: 19-06-2019, 10:45:57
Disa ndryshime me rendesi per profilet dhe mesazhet private kur vizitohen e perdoren nga pajisje mobile (smartphone)