Post reply


Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 07-01-2020, 14:37:22 »

Ajo eshte bere me qellim qe fusha e postimit te mos mbuloje fundin (footer) e faqes dhe mosdukja ndodh vetem kur je ne fund fare, sepse sapo leviz pak lart fusha e postimit te shpejte paraqitet menjehere.
 
Postuar nga: Poshnjari
« ne: 07-01-2020, 12:09:53 »

Ja si del duket nga celulari kur vete në fund temës.
Postuar nga: M A X
« ne: 07-01-2020, 00:19:18 »

Nje update me te rejat e Zerit te realizuara muajt e fundit. Qellimi eshte qe faqja te jete sa me praktike dhe e thjeshte ne perdorim. Fokusi ka qene me shume te optimizimi per smartphone, pasi shumica e perdorin faqen nga celulari.
Prandaj dhe pergjigja e shpejte kur temat vizitohe nga celulari eshte bere qe te jete sa me e lehte ne perdorim. Praktikisht per t'u pergjigjur ne nje teme eshte gati po aq e thjeshte sa tashme te gjithperdorshmit WhatsApp, FB Messenger etj si keto.Anetaret e identifikuar marrin ne faqen hyrese informacionet me aktuale ne nje faqe te personalizuar per secilin. Ne pamje te pare paraqiten me te rejat qe nga vizita e fundit per ate anetar; qofshin keto postime ne nje teme te vjeter apo nje teme komplet e re. Nje teme e palexuar pasi eshte vizituar nuk paraqitet me ne faqen e pare per sa kohe nuk ka te reja ne ate teme.Vizitoret apo te paidentifikuarit shohin faqen e pare vetem me temat e reja.
Po kjo faqe mund te vizitohet dhe nga anetaret e identifikuar nese deshirohet.
Gjithesesi per anetaret ne faqen e pare te personalizuar prezantohen edhe temat e reja te krijuara qe prej vizites se fundit.Nenrubrikat gjenden ne nje menu te vecante ne krye te rubrikes meme.Ikona te vecanta per rubrikat kryesoreNje menu ndihmese ne te majte te faqes per versionin desktop.Plus dhe shume rregullime te tjera funksionale e estetike. Zerion eshte vazhdimisht ne permiresim e ndryshim. Stay tuned :)
Postuar nga: Ωμέγα
« ne: 09-12-2019, 09:03:42 »

Me pelqejne ndryshimet e reja ketu. Perdorim i lehte dhe cdo gje e pergjithesuar e kompakte.👍👌
Postuar nga: M A X
« ne: 19-06-2019, 10:45:57 »

Disa ndryshime me rendesi per profilet dhe mesazhet private kur vizitohen e perdoren nga pajisje mobile (smartphone)

 
 


 
 
Postuar nga: Charlie
« ne: 17-06-2019, 16:02:00 »

Charlie e ka fjalen per brenda rubrikave. Sdq do rregullohet dhe ajo.

Po pra per ate e kisha fjalen. Faleminderit sepse nuk i merrke vesh kush ka postu i fundit :D
Postuar nga: M A X
« ne: 16-06-2019, 20:24:43 »

@Parloté ato opsionet Outbox e te tjera ne MP https://www.zerion.net/pm/ u rivendosen. Do duhet te kishin qene gjithmone aty, por gabimisht ishin hequr.
 
Postuar nga: Parloté
« ne: 14-06-2019, 13:44:37 »

Nuk është I vetmi 🙂 Unë as që e kisha vërnë re.
Postuar nga: M A X
« ne: 14-06-2019, 08:22:24 »

Charlie e ka fjalen per brenda rubrikave. Sdq do rregullohet dhe ajo.
Postuar nga: Parloté
« ne: 14-06-2019, 07:01:05 »

Kështu më del mua