×

Zeri YT! gjithmone prane jush

· 4 · 922

Zeri YT! gjithmone prane jush

· 4 · 922

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 18-04-2010, 17:37:55
Sic e keni vene re per nje jave Zeriyt.com si pasoje e nje gabimi teknik, ka qene i mbyllur per vizitoret dhe perdoruesit e tij. Per momentin problemi eshte zgjidhur dhe faqja eshte e perdorshme per kedo.
Sidoqofte lajmeroj se punimet teknike nuk kane mbaruar ende dhe ne ditet ne vazhdim mund te kete shkeputje te tjera, por jo me kaq te gjata.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2642
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#1 ne: 18-04-2010, 18:04:23
Hajde shiqyr   :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#2 ne: 18-04-2010, 19:29:54
MAX, kisha besim tek ty!

Pune te mbare!
Gjumashi
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1215
* AηesSa *
#3 ne: 18-04-2010, 20:19:22
pune te mbare....
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super