Zeri YT! gjithmone prane jush - Meta

×
Hyrja
Profili

Zeri YT! gjithmone prane jush

Zeri YT! gjithmone prane jush

· 4 · 1219

  • Postime: 26705
  • Gjinia: Mashkull

ne: 18-04-2010, 17:37:55
Sic e keni vene re per nje jave Zeriyt.com si pasoje e nje gabimi teknik, ka qene i mbyllur per vizitoret dhe perdoruesit e tij. Per momentin problemi eshte zgjidhur dhe faqja eshte e perdorshme per kedo.
Sidoqofte lajmeroj se punimet teknike nuk kane mbaruar ende dhe ne ditet ne vazhdim mund te kete shkeputje te tjera, por jo me kaq te gjata.

  • Postime: 2649
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 18-04-2010, 18:04:23
Hajde shiqyr   :)

  • Postime: 3258
  • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 18-04-2010, 19:29:54
MAX, kisha besim tek ty!

Pune te mbare!
Gjumashi

  • Postime: 1215

#3 ne: 18-04-2010, 20:19:22
pune te mbare....

Temat e fundit