ICARUS - Sistemi i vezhgimit te kafsheve shtegtuese nga hapesira - Zoologji

×
Hyrja
Profili

ICARUS - Sistemi i vezhgimit te kafsheve shtegtuese nga hapesira

ICARUS - Sistemi i vezhgimit te kafsheve shtegtuese nga hapesira

· 1 · 203

  • Postime: 26705
  • Gjinia: Mashkull

ne: 17-03-2020, 23:20:57
 

Icarus ("International Cooperation for Animal Research Using Space") quhet projekti i perbashket mes  Max-Planck-Gesellschaft, agjencise ruse te hapesires Roskosmos dhe qendres gjermane per hapesiren (DLR). Ky projekt do t'u mundesoje studiuesve qe me ane te nje sistemi te instaluar ne stacionin hapesinor nderkombetar ISS, te ndjekin nga afer dhe me saktesi, rrjedhen e shtegtimeve te shpendeve, gjinoreve si dhe insekteve.

Temat e fundit